L-Serine

Chat nå
Produktdetaljer

L-Serine er ikke-essensielle aminosyrer, har mange viktige fysiologiske funksjoner og rollen syntesen av purine, thymine, kolin forløpere; L-Serine gjennom fosforylering-hydroxy derivat kan utstedes når viktige fysiologiske funksjoner av P serine er en viktig komponent i fosfolipider; L-Serine med stabil pH verdien rollen øyedråper, øyedråper og ikke-irriterende; L-Serine er en viktig naturlig fuktighetsgivende faktor (NMF) er en av stratum corneum å opprettholde Hovedfunksjonen til vann, L-Serine er nøkkelen til avansert kosmetisk tilsetningsstoffer.

Produktnavn

L-Serine

CAS NO

56-45-1

Spesifikasjon

AJI92, USP26, EP4

Pakke

25kg/trommel

Serine (forkortet som Ser eller S) er en organisk forbindelsen med formelen HO2CCH (NH2) CH2OH. Det er en av naturlig forekommende proteinogenic aminosyrer. Dens kodon er UCU, UCC, UCA, UCG, AGU og AGC. Bare L-stereoisomer vises naturlig i proteiner. Det er ikke avgjørende for menneskets kosthold, siden det er syntetisert i kroppen fra andre metabolitter, inkludert glysin. Serine ble først innhentet fra silke protein, en spesielt rik kilde, i 1865. Navnet er avledet fra latinske for silke, sericum. Serineand #39; s struktur ble etablert i 1902. I kraft av gruppen hydroksyl er serine klassifisert som en polar aminosyre.
Biosyntesen av serine starter med oksidasjon av 3-phosphoglycerate 3-phosphohydroxypyruvate og NADH. Reductive amination av denne keton etterfulgt av hydrolyse gir serine. Serine hydroxymethyltransferase gir reversibel, samtidig konverteringer av L-serine glysin (retro-aldol cleavage) og 5,6,7,8-tetrahydrofolate til 5,10-methylenetetrahydrofolate (hydrolyse).
Serine spiller en viktig rolle i katalytisk funksjonen til mange enzymer. Det har vist oppstår aktiv områdene i chymotrypsin, trypsin og mange andre enzymer. De såkalte nerve gassene og mange stoffer som brukes i insektmidler har vist seg å fungere ved å kombinere med en rest av serine på det aktive området av acetylcholine esterase, hemme enzymet helt. Enzymet acetylcholineesterase bryter ned nevrotransmitteren acetylcholin, som slippes i nerve og muskler for at muskel eller organ til å slappe av. Resultatet av acetylcholine hemming er at acetylkolin bygger opp og fortsetter å handle slik at alle nerveimpulser sendes kontinuerlig og muskelsammentrekninger ikke stoppe.
Som en bestanddel (rester) av proteiner, kan siden kjeden gjennomgå O-tilknyttet glykosylering, som kan være funksjonelt knyttet til diabetes. Det er en av tre aminosyre rester som er vanligvis fosforylert av kinaser under celle signalisering i eukaryoter. Fosforylert serine rester er ofte referert til som phosphoserine. Serine proteaser er en vanlig type protease.
Aminosyrer l-serine spiller en viktig rolle i katalytisk funksjonen til mange enzymer. Aminosyrer l-serine har vist oppstår aktiv områdene i chymotrypsin, trypsin og mange andre enzymer. De såkalte nerve gassene og mange stoffer som brukes i insektmidler har vist seg å fungere ved å kombinere med en rest av serine på det aktive området av acetylcholine esterase, hemme enzymet helt. Enzymet acetylcholineesterase bryter ned nevrotransmitteren acetylcholin, som slippes i nerve og muskler for at muskel eller organ til å slappe av. Resultatet av acetylcholine hemming er at acetylkolin bygger opp og fortsetter å handle slik at alle nerveimpulser sendes kontinuerlig og muskelsammentrekninger ikke stoppe. Aminosyrer l-serine brukt som en biokjemiske reagens og tilsetningsstoffer, l-serine brukes for biokjemiske forskning, organisasjonen kultur medium forberedelse, medisin brukes til aminosyrer på ernæring medisin, kosttilskudd.
Brukes som en biokjemiske reagens og tilsetningsstoffer; Brukt i biokjemiske forskning, organisasjonen kultur medium forberedelse, medisin brukes til aminosyrer på ernæring medisin.
Kosttilskudd:
1. for biokjemiske reagens og tilsetningsstoff.
2. kosttilskudd i kosmetikk som huden ernæring additiv.
3. tilgjengelig for biokjemiske og næringsinnhold forskning formål, men også kan brukes
som syntetisk ringen serine råstoff

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende l-serine produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk l-serine med rimelig pris fra oss.

Forespørsel