Rosemary ekstra

Chat nå
Produktdetaljer

Rosmarin er en sirkulasjonssystemet og nervine sentralstimulerende, som i tillegg til de toning og beroligende effekten Rosemary Extract har på fordøyelsen, Rosemary Extract brukes når psykologisk spenning finnes. Rosmarin er nyttig for flatulent dyspepsi, hodepine eller depresjon assosiert med svakhet. Eksternt, kan rosmarin olje brukes å lette muskelsmerter, ischias og neuralgi. Bestanddelene av rosmarin fungere som en stimulere til både hårsekker og sirkulasjon i hodebunnen, og dermed kan være nyttig i behandling av tidlig skallethet.

Produktnavn

Rosemarry pakke

Del av anlegget brukes

Blad

Spesifikasjon

Rosmarinic syre 5% 、10% 、20% 、30%
Carnosic acid5 %-10_%

Pakke

25kg/trommel

Ursolic syre er en slags naturlig triterpenoids, som har aktiviteten til sedating, anti-inflammatorisk, antibakterielle, motstand mot diabetes, kjempe sår, antitumor, redusere blod fett, forsterke immunforsvaret. Ursolic syre har også funksjonen av åpenbare antioksidant, slik den er mye brukt som medisin, kosmetikk råvarene og mat emulgator.
Ursolic acid, også kjent som urson, prunol og malol er en pentacyclic triterpenoid sammensatte og utdraget fra bladet rosmarin (Rosmarinus officinalis Linn.). Ursolic syre er naturlig presentert i en rekke vegetariske matvarer, medisinske urter og andre planter, som peppermynte blader, blåbær og eldste blomster.
Funksjoner av Carnosic Acid:
1) mat industrien høy-effektiv antioksidant antibakterielle holde vokser kolon bacillus og gule stafylokokker
2) legemidler og helsevesenet industrien redusere aktiviteten til hyaluronidase, så hold hyaluronsyre leve lenge i epidermal celle Antineoplastic anti-hepatitt, beskytte leveren fra damnification anti-nefritt anti-blodpropp platelet-aggregering forfriskende, styrke minne, bedre belastning og hypersomni, anti-depressant
3) kosmetisk industri Intensify constringency og tap vekt eliminere fregne, styrke hudens elastisitet og langsom aldring akselerere blodsirkulasjonen til skalp forbedre phalacrosis, redusere scurf og pynte hår stimulere hår og nagle vokser
1. i antikken var godt kjent med Rosemary Extract, som hadde et rykte for å styrke minnet. Rosemary Extract er en aromatiske urter historisk brukes til å støtte mentale vitalitet.
2. rosmarin Extract er en sirkulasjonssystemet og nervine sentralstimulerende som har en beroligende effekt på fordøyelsen. Og bestanddelene av Rosemary Extract fungere som et sentralstimulerende til både hårsekker og sirkulasjon i hodebunnen.
Programmet
1. moderne herbalists bruke det som et antiseptisk for behandling av influensa, virus og forkjølelse; Det antas som kan bidra til å senke blodsukkeret og heve blodtrykket. Det er også brukt for sykdom relatert til leveren og galleblæren.
2. den inneholder en rekke potensielt biologisk aktive stoffer, inkludert antioksidanter som carnosic syre som kan skjerme hjernen fra frie radikaler, senke risikoen for slag.
3. det hjelper for å slappe muskler, inkludert den glatte muskulaturen i fordøyelseskanalen og livmoren. På grunn av denne egenskapen det kan brukes å berolige fordøyelseskanal uro og avlaste menstruasjonssmerter.
4. det kan også brukes som en forfriskende toner og snerpende, bra for behandling av tretthet i overgangsalderen.
5. det brukes hovedsakelig i kosmetikk, spesielt for Hårprodukter. Det er også brukt for forebygging av flass, en skylling for å lette blondt hår og en balsam for alle hår. Bland din sjampo med Rosemary infusjon å behandle hårtap i overgangsalderen.
6. den har en herlig, furu-scented parfyme. Det kan legges til potpourri, eller holdt i skap å frastøte møll.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende rosemary ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk rosmarin pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel