Goji Berry Extract

Chat nå
Produktdetaljer

Kinesisk Wolfberry pakke er utdraget fromChineseWolfberry (goji berry i kinesisk uttale) som er en lyse oransje-røde bær som kommer fra en busk thatand #39; s native til Kina og det viktigste elementet er Wolfberry Polysaccharide.In Asia, wolfberryhasbeen spist i generasjoner i håp om å leve lenger.
Over tid har usedChinesewolfbeffyto behandle mange vanlige helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk, feber og alder-relaterte øyeproblemer. Goji bær er spist rå, kokt eller tørket (som rosiner) og brukes i urte te, juice, vin og medisiner.

Produktnavn

Goji bær ekstrakt, wolfberry ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

Polysakkarider: 10 %-50_%

Giji berry juice

Pakke

Goji berry extract pulver 25kg/trommel
Goji berry juice 220kg/trommel

Wolfberry: I juni - November de skal høstes i grupper, spredte seg raskt på reed stokk, ikke mer enn 3 cm tykke, 1.5 cm passer generelt, sette i skyggen tørre huden rynkete, deretter skallet eksponering for hardt, å forfølge når kjøttet er myk, tørkede.
Wolfberry blader: våren til forsommeren plukke, rengjøring og bruke når fersk. Ingredienser: wolfberry inneholder betaine (betane), atropin (atropin), hyoscyamine (gyoscyamine).
Wolfberry polysakkarider: wolfberry polysakkarid er en vann - løselig polysakkarid, er den viktigste aktive ingrediensen i kinesisk wolfberry, relativ molekylær masse 68-200, har blitt en varm forskning hjemme og i utlandet. Blant dem LBP immunmodulerende og antitumor effekten er av de mest studerte. Det har vært mange studier viser at wolfberry polysakkarider stimulere immunforsvaret, anti-aldring, anti-kreft, frie radikaler scavenging, anti-tretthet, anti-stråling, lever, beskytte og forbedre reproduktive funksjon og så videre. Betaine: kjemiske navnet er 1-carboxy - N, N, N-trimethyl aminoethyl lactone, i den kjemiske strukturen ligner en aminosyre tilhører kvartær ammonium lut stoffer. Betaine er en av wolfberry frukt, blad, stamme hovedsakelig alkaloider. Wolfberry på lipid stoffskiftet eller anti fet leveren funksjon er hovedsakelig forårsaket grunn inneholder betaine, som fungerer som en methyl gruppe donor i vivo. Wolfberry betaine er forskning på innenlandske målt innhold utvinning prosessen og rollen som kinesiske wolfberry anlegget fysiologiske aspekter (forbedret salt toleranse) forskning, noen studier av effekten av farmakologiske wolfberry betaine.
PIGMENT: Wolfberry pigment finnes i Goji bær av alle typer coloring saken, wolfberry frø er viktig fysiologisk virkestoffet. Inkludert - karoten, lutein og andre ikke-jernholdige materialer. Wolfberry inneholdt karotenoider er svært viktig medisinsk verdi. Mange studier har vist at wolfberry frø fargestoff forbedret immunforsvar, forebygging og undertrykkelse av svulster og forebygging av åreforkalkning og andre effekter. Betakaroten pigment er den viktigste aktive ingrediensen wolfberry, har viktige fysiologiske funksjoner som en antioksidant og syntetisk vitamin A precursors. Den har en innflytelsesrik rolle i immunforsvar.
Lycium chinense er en tonic urt med en historie med nesten 2000 år med medisinsk bruk i Kina, og det antas å fremme lang levetid. Lycium chinense brukes til å fjerne visjonen, styrke nyrene, gjenopprette sæd og ernære leveren. Frukten er en av de mest populære tonics brukt i kinesisk urtemedisin, det beskytter leveren mot skader forårsaket av eksponering for giftstoffer. Det er også brukt i behandling av diabetes mellitus, svimmelhet, nattlige utslipp og verkende rygg og ben.
Historiske legender
Tang æra, er det sagt at en dag, vestlige kjøpmenn kom gjennom silkeveien, bodde på inn i kveld, så en ung kvinne irettesatte en gammel mann. Forretningsmenn nærmet og spurte: andquot; Hvorfor du slå gammel mann som dette? andquot; Den unge kvinnen sa: andquot, jeg lærer mine barnebarn, itand #39; s ingen av din business.andquot; De ble overrasket. Det viste seg at denne kvinnen var mer enn 200 år gammel, den gamle mannen var nitti år gammel. Han nektet å følge familien regler - har urte, så han prematured, øyne dimed. Forretningsmennene bedt råd om hemmeligheten av levetid. Gitt deres oppriktig hjerte, fortalte kvinnen dem at hun hadde wolfberry sesonger.
Prosessen
Wolfberryfruit--tørr--måltid (40mesh)--Extractwithpurifiedwater--sentrifugering--konsentrere--rensing--Spraydrying-, 80meshsieve--emballasje--Detectphysicalandchemicalindicators--lagring


Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende goji berry extract produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk goji bær utdrag med rimelig pris fra oss.

Forespørsel