Oliven blad ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Oliven, også kjent som kinesisk oliven, frukt er grønn het. Oliven frukt er rik på kalsium andvitamin C er det en stor fortjeneste for folk. Det er en slags evergreen treet, native til Kina. oliven må tocultivate 7 år, eldre tid generelt rundt oktober hvert år. Oliven blad ekstrakt fra olivetree, aktivitet ingrediensen er Oleuropein og Hydroxytyrosol, mye brukt til mat, medisin, helse produkter og kosmetikk, har sterk antioksidant, slappe av vaskulær glatt muskel, lavere blodtrykk og kreft effekt.

Produktnavn

Oliven blad ekstrakt

Del av anlegget brukes

Blad

Spesifikasjon

Oleuropein10 %-60_%
Hydroxytyrosol 5% - 20%

Pakke

25kg/trommel

Naturlig olivenløv og oliven blad ekstrakter (OLE), er nå markedsført som anti-aldring, immunostimulators og med antibiotika. Bioassay supportits antibakterielle, soppdrepende, og anti-inflammatoriske effekter på laboratoriet nivå. En flytende ekstrakt laget direkte fra friske oliven blader nylig fikk internasjonal oppmerksomhet da den ble vist å ha en antioksidant kapasitet nesten dobbelt grønn te ekstrakt og 400% høyere enn Vitamin C.

Oliven ekstra Hydroxytyrosol har en kraftig antioxidant egenskaper. Etter gallic acid antas hydroxytyrosol å være en av de mest effektive antioksidantene. Oksygen radical absorbance kapasiteten er ti ganger høyere enn grønn te, og to ganger høyere enn CoQ10.
Oliven, bladene og oliven masse inneholde en liten hydroxytyrosol.
Studier har vist at lav dose hydroxytyrosol reduserer konsekvensene av sidestream røyk-indusert oksidativt stress i rotter.
1. hemme veksten av alle virus, bakterier, sopp og protozoer og drepe dem.
2. forhindre utbruddet av forkjølelse, influensa og en rekke virus, gjær, sopp og mugg problemer, bakterieinfeksjoner og parasitter.
3. kraftig effekt på anti-smittsomme sykdommer.
4. å være dødelig for noen kreftceller basert på itand #39; s generelle immunforsvaret styrke egenskaper.
5. er en nyttig behandling for opportunistiske infeksjoner assosiert med HIV
6. senke blodtrykket, øke blodgjennomstrømningen i coronary arteries lindrende arytmier, hindrer kalsifisering av blodårer.
7. forbedre auto-immune disorder
Programmet
1.Broad spekter antimikrobielle aktivitet: den har en god effekt på de smittsomme og ondartede mikroorganismene. Oliven blad ekstrakt gir en kamp med mikrober trygg og effektiv behandling. Studien viste også at ekstrakt av menneskekroppen bare angripe patogener og symbiotisk tarmbakterier harmløs, som er dens en annen fordel utover det menneskeskapte antibiotikaet.
2. styrke immunforsvaret: noen leger har brukt oliven blad ekstrakt medisinsk uforklarlige sykdommer som Kronisk tretthet syndrom og fibromyalgi behandling av pasienter. Dette kan være et resultat av direkte stimulering av immunsystemet.
3. karsykdommer: oliven blad ekstrakt kan redusere arterial ubehag forårsaket av utilstrekkelig flyt, redusere høyt blodtrykk og hemming av oksidasjon av kolesterol.

Funksjon:
1. Oleuropein av olive Leaf Extract brukes i eliminerer viruser.
2. oliven blad ekstrakt oleuropein kan hindre den kalsifisering av blodårer.
3. som en viktig medisinsk raws, kan oliven blad ekstrakt brukes til å senke blodtrykket.
4. som en effektiv antioksidant, kan oliven blad ekstrakt oleuropein hindre kalsifisering av blodårer.
5. oliven blad ekstrakt oleuropein kan øke blodstrømmen i coronary arteries, lindre arytmier.
6. i forbedre immunitet og forbedre den autoimmun lidelse., spiller oliven blad ekstrakt oleuropein en viktig rolle.
7. oliven blad ekstrakt oleuropein brukes til anti-diabetes.anti-virus, anti-bakterier, anti-sopp og anti-protozoer.

1. medisin
For produksjon av terapeutiske virus, bakterier, protozoer, parasitter og sykdommer forårsaket av blod-suger insekter og andre nye stoffer, nye medisiner og behandling av forkjølelse.
2. sunn mat
Oliven blad ekstrakt hovedsakelig brukes som et kosttilskudd supplement, for å regulere immunitet.
3. hudpleie
Høye nivåer av oliven blad ekstrakt brukes hovedsakelig for hudpleieprodukter kan, beskytte hudceller fra UV-skader, effektivt holde huden myk og elastisk, å hjelpe hud, hud rejuvenation effekt. Microherb høyt innhold av oleuropein 80% av hudpleieprodukter spesielt for design av høy aktive ingredienser, lys farge, svært velegnet for kosmetiske formulering.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende oliven bladet ekstrakt produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk oliven blad ekstrakt med rimelig pris fra oss.

Forespørsel