Hvitløk ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Hva er hvitløk pakke?
Hvitløk er en medlem av familien løk og natureand #39; s mest allsidige medisinsk plante. Hvitløk er brukt over hele verden i tusenvis av år for en rekke forhold. Det har prisen siden første postene sivilisasjonens for dens bruk i behandling av sår, infeksjoner, svulster og innvollsparasitter.

Produktnavn

Hvitløk ekstrakt

Del av anlegget brukes

Hvitløk pære

Spesifikasjon

Hvitløk pulver/granule

Hvitløk ekstra Allicin 0,2% - 5%

Hvitløk ekstra Alliin 0,2% - 15%

Svart hvitløk pulver/svart hvitløk ekstrakt

Pakke

25kg/trommel

Hva er helsemessige fordeler?
Hvitløk kosttilskudd kan forbedre mange av prosessene som kan føre til hjerte-og karsykdommer. Hvitløk er brukt som en blodet tynnere og antikoagulerende løse blodpropp og bedrer blodsirkulasjonen. Det har vist å senke kolesterolet mens øke nivået av gunstig HDL (high-density lipoproteiner), den såkalte gode kolesterolet.
Hvitløk har stor verdi som et langsiktig kosttilskudd supplement, bidrar til å opprettholde sunn sirkulasjon, balanse blodsukker og press, redusere fett nivåer i blodet, og bedre motstand mot infeksjoner. Det kan tas med vanlig antibiotika for å støtte sine handlinger og avverge bivirkninger.
Hvitløk er også brukt i behandling av øvre Luftveisinfeksjoner (spesielt bronkitt), sen-utbruddet diabetes, urin-infeksjoner, akne, astma, bihulebetennelse, leddgikt og magesår.
Fordelene med hvitløk utdrag:
1. anticancer handlinger: menneskelige befolkningsstudier viser at spise hvitløk regelmessig reduserer risikoen for spiserøret, magesekken og tykktarmskreft. Dette skyldes delvis garlicand #39; s evne til å redusere dannelsen av kreftfremkallende forbindelser.
2. sirkulasjons effekter: mer enn 250 publikasjoner har vist at hvitløk støtter det kardiovaskulære systemet. Det kan redusere Kolesterol og triglyceride nivåer i blodet, hemmer blodplater stickiness (samling) og øke fibrinolyse-som resulterer i en bremse på blod koagulasjon. Det er mildt blodtrykkssenkende har antioksidantaktivitet.
3. antimikrobielle handlinger: hvitløk har antibakteriell, antiviral og Antifungal activityand #39; Det kan fungere mot noen innvollsparasitter.
4. høyt blodtrykk: hvitløk regnes som en av de mest effektive rettsmidlene til å senke blodtrykket. Presset og spenningen er redusert fordi det har makt til å lette krampe av små arteriene.
5. fordøyelsessystemet sykdommer: hvitløk er en av de mest fordelaktige mat for fordøyelsessystemet. Det øvelser en gunstig effekt på lymfe, hjelpemidler i eliminering av giftige avfall saken i kroppen. Det stimulerer peristaltiske action og utskillelsen av fordøyelseskanal juices. Knust fedd hvitløk kan være tilført i vann eller melk og tatt for alle typer forstyrrelser i fordøyelsen. Det har en antiseptisk effekt og er et utmerket middel for infeksjonssykdommer og betennelser i mage og tarm.
6. hud lidelser: hvitløk er også brukt med hell for en rekke hudlidelser som kviser forsvinne uten arr når gnidd med rå hvitløk flere ganger om dagen. Selv svært utholdende form for akne, led av noen voksne, har også blitt helbredet med hvitløk. Ekstern bruk av hvitløk hjelper for å fjerne huden flekker og kvise, og koker.
7. kikhoste: hvitløk er et utmerket middel for kikhoste. Sirup hvitløk bør gis i doser av fem dråper til en TS to eller tre ganger om dagen i denne tilstanden. Det bør gis oftere hvis hoste staver er hyppig og voldsom.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende hvitløken ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk hvitløk pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel