Grønne kaffebønner ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Green kaffebønne ekstra er Hentet fra Europa og er standardisert til mer enn 99% klorogensyre Acid. Klorogensyre Acid er sammensatt tilstede i kaffe. Som har vært lenge kjent for sine fordelaktige egenskaper. Dette virkestoffet akes Green kaffebønne et utmerket middel til å absorbere fritt oksygen radikaler; og bidra til å avverge hydroksylradikaler, både som bidrar til forringelse av cellene i kroppen. Green kaffebønner har sterk polyfenoler som fungerer for å redusere fritt oksygen radikaler i kroppen, men det er standardisert til mer enn 99% Cholorgenic Acid, en kosttilskudd polyphenol som bidrar til å regulere stoffskiftet. Testresultatene viste Green kaffebønne hadde mer enn dobbelt hastigheten oksygen radical absorbance evne sammenlignet med grønn te og drue frø ekstrakter.

Produktnavn

Grønne kaffebønner ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

40% - 50% klorogensyre syrer
Koffein 5%, 10%

Pakke

25kg/trommel

Green kaffebønne ekstrakt er et stoff som er avledet fra unroasted grønne kaffebønner. Ekstraktet inneholder mange polyfenoliske forbindelser som klorogensyre syre. Disse forbindelsene er oppdaget å ha kraftig antioxidant egenskaper. Unroasted grønne kaffebønner er en mye bedre kilde til antioksidanter enn brente kaffebønner.

Grønne kaffebønner ekstraktunroasted grønne bønner Coffea Arabica L, næringsstoffer som ikke har blitt ødelagt og den ernæringsmessige verdi er høyere enn stekt kaffe. Grønne kaffebønner har sterk antioksidant og fett ansamling undertrykke egenskaper.
Antioksidanter i grønn kaffebønne ekstrakt er kjent somklorogensyre syrer. Det fungerer som en slankende og helsefremmende stoff.
Klorogensyre syre ble vist å ha en antagonistisk effekt på glukose transport og også har funnet betydelig forsinke glukose opptak fra tynntarm. Studier har funnet klorogensyre acid reduserer risikoen for type II diabetes, senker blodtrykket og bekjemper betennelse. Grønne kaffebønner ekstrakt er også flott for sports formuleringer fordi det kan arbeide for å stimulere produksjonen av kortison og adrenalin i kroppen som resulterer i økt utholdenhet. Noen undersøkelser tyder på det kan også hjelpe beskytte mot sykdommer som hjertesykdommer ved å holde blodårene friske.Rongshengs grønne kaffebønner pakke er vannløselige, som lar sin enkle tillegg i drinker.

1. klorogensyre syre, lenge kjent som en antioksidant med potensielle anti-kreft aktivitet, bremser også utgivelsen av glukose i blodet etter et måltid.
2. kaffebønne ekstrakt kan lavere one'sblood sukker nivå, undertrykke appetitt, senke blodtrykket og redusere nivåer av visceral fett
3. kaffebønne pakke er nyttige i kampen mot frie radikaler i kroppen som kan skade cellene våre og bidra til tilstander som hjerte-og karsykdommer. Testresultatene viste Green kaffebønne hadde mer enn dobbelt hastigheten oksygen radical absorbance evne sammenlignet med grønn te og drue frø ekstrakter.
4. kaffebønne ekstrakt kan fungere som en effektiv painkiller spesielt for migrene medisiner

Viktigste funksjoner
1. klorogensyre syre, lenge kjent som en antioksidant med potensielle anti-kreft aktivitet, bremser også utgivelsen av glukose i blodet etter et måltid.
2. lower oneand #39; sblood sukker nivå undertrykke appetitt, senke blodtrykket og redusere nivåer av visceral fett.
3. nyttig i kampen mot frie radikaler i kroppen som kan skade cellene våre og bidra til tilstander som hjerte-og karsykdommer. Testresultater
viste Green kaffebønne hadde mer enn dobbelt hastigheten oksygen radical absorbance evne sammenlignet med grønn te og drue frø ekstrakter.
4. fungerer som en effektiv painkiller spesielt for migrene medisiner;
5. redusere risikoen for diabetes.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende grønne kaffebønner ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk grønne kaffebønne pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel