Sesam ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Sesam (Sesamum indicum) er en plante i slekten Sesamum. Mange ville slektninger oppstå i Afrika og færre i India. Det er mye naturalisert i tropiske og subtropiske områder rundt om i verden og er dyrket for spiselige frø, som vokser i pods. Det er en årlig plante vokser til 50 til 100 cm (1.6 til 3.3 ft) høye, med motsatt blader 4 til 14 cm (1.6 til 5,5 in) lang med en hele venstremargen. de er bred sparformet, 5 cm (2 in) bred, ved foten av anlegget, begrense til bare 1 cm (0,4 in) bred på blomstrende stammen. Blomstene er hvite lilla, rørformede 3 til 5 cm (1,2 til 2.0 i) lang, med en fire-lobed munn.
Sesam er dyrket hovedsakelig for sin oljerike frø, som kommer i en rekke farger, fra krem-hvite til kull-svart. Generelt, synes blekere varianter av sesamfrø å være mer verdsatt i vest og Midtøsten, mens svart varianter er priset i Østen.
Kvinner i antikkens Babylon ville spise halva, en blanding av honning og sesamfrø frø å forlenge ungdom og skjønnhet, mens romerske soldater spiste blandingen for styrke og energi.

Produktnavn

Sesamfrø frø pakke

Del av anlegget brukes

Frø

Spesifikasjon

Sesamin 90%

Pakke

25kg/trommel

Sesam er dyrket hovedsakelig for sin oljerike frø, som kommer i en rekke farger, fra krem-hvite til kull-svart. Generelt, synes blekere varianter av sesamfrø å være mer verdsatt i vest og Midtøsten, mens svart varianter er priset i Østen. Kvinner i antikkens Babylon ville spise halva, en blanding av honning og sesamfrø frø å forlenge ungdom og skjønnhet, mens romerske soldater spiste blandingen for styrke og energi.
Hva er Sesamin?
Sesamin er en ikke-konkurrerende hemmere av 5-desaturase, sesamin er Hentet fra Sesamum indicum L, som hvitt pulver. Sesaminand #39; s Smeltepunkt er 125 ~ 126 掳C.Sesamin løselig i kloroform, benzen, eddiksyre, aceton, delvis oppløselig i Eter, petroleum Eter. Sesamin nesten uløselig i vann, en alkalisk løsning og saltsyre.
sesamin hemmer konverteringen fra DGLA til arakidonsyre, og reduserer dermed dannelsen av proinflammatory 2 serie prostaglandiner. Sesamin kan redusere kolesterolnivået, mens økende høy tetthet lipoprotein (HDL aka andquot, god cholesterolandquot;) nivåer, sesamin kan være en anti-inflammatorisk hud problem: sesamin kan hemme veksten av SC (hudkreft) cellen. Det kan beskytte huden mot UV-stråler.
Tegn:
Produkt neme: sesamfrø frø ekstra 98% Sesamin
Spesifikasjon: 98%, 99%
Plante kilde: Sesamum indicum L.Piper longum
Funksjon av Sesamin:
1. Sesamin påvirker forbedre lipid profil;
2. Ithas funksjon normalisere blodtrykk;
3. det kan brukes for tap vekt;
4. it kan øke keton produksjon;
5. it likeledes har funksjonen av anti-inflammatorisk. Sesamin påvirker antiviral, soppmidler, antioksidanter, insektmiddel synergist.
6. det kan også brukes til behandling av bronkitt.
7. det har funksjon av hemming fugleinfluensa, Sendai virus og Mycobacterium tuberkulose.
Sesamin er et stoff i sesamfrø og sesamolje. Den tilhører en gruppe av fibrøst anlegget forbindelser kalles på lignans, sammen med en nært beslektede lignan kalt sesamolin. Tallrike studier på rotter og mus har antydet ulike helsemessige fordeler av sesamin. Denne forbindelsen er kjent for å fremme anti-inflammatoriske effekter, normalisere blodtrykk, lavere kolesterol, hjelpe i vitamin E absorpsjon, beskytte leveren og bidra til vekttap. I tillegg er det antatt å ha antioksidant virkning.
Det er mange fordeler å innta sesamin under slanking. Det er bevist for å øke bodyand #39; s evne til å brenne fett samtidig redusere bodyand #39; s fett lagringskapasitet. I tillegg hjelper det for å beholde mager muskelmasse. Dette er spesielt nyttig når slanking, som en diett kan bryte ned muskelen masse som drivstoff i kroppen.
Mange studier har vært gjennomført på effekten av sesamin på mus og rotter, suggestingthatthesameeffectsarelikelyforhumans. Itsanti-inflammatoryeffectshavebeenproveninsuchstudieswhereanimalswerefedsesameoil.Otherstudieshaveconfirmedthatsesaminlowersbothserumcholesterolandlivercholesterollevels.Whilethecompoundisalsobelievedtoraisehigh-densitylipoprotein(HDL)cholesterol—oftenreferredtoasandquot;goodcholesterolandquot;—somestudieshavesuggestedthatthismayonlyoccurwhencombinedwithothercompounds.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende sesam ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk sesam pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel