Huperzine Serrata ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Beskrivelse:
Huperzine A har vist bedre enn narkotika lisensiert for behandling av Alzheimers, inkludert ledende anticholine sterase narkotika physostigmine og Takrin. Huperzine A forbedret læring og hukommelse i mus bedre enn Takrin. I motsetning til physostigmine og Takrin, Huperzine A fungerer spesielt på verke i hjernen i stedet for verke funnet andre steder i kroppen dvs er langt mindre bortkastet på irrelevante effekter. I motsetning til physostigmine og Takrin vises Huperzine A ikke binde til reseptorer i det sentrale nervesystemet, som kan forårsake uønskede bivirkninger. Dens effekter siste 10 til 12 ganger lenger enn physostigmine og Takrin (opp til 8 timer).

Produktnavn

Lusegras serrataextract

Del av anlegget brukes

Hele urten

Spesifikasjon

1-98% Huperzine

Pakke

25kg/trommel

* Lusegras serrata (TCM = Qian Ceng Ta/Jin Bu Huan) er en plante kjent som en firmoss som inneholder
acetylcholinesterase hemmer huperzine A. Det er vidt distribuert over-the-counter nootropic og kosttilskudd.
* Denne arten er innfødt til Kina, India og Sørøst-Asia.
* Huperzine A er en reversibel acetylcholinesterase hemmer og NMDA reseptor antagonist som
krysser blod - hjerne barrieren. En 2013 meta-analyse funnet at huperzine A kan være effektiv i
bedre kognitiv funksjon, globale klinisk status og aktiviteter for dagliglivet for personer med Alzheimers sykdom.
* Huperzine A også markedsføres som et kosttilskudd med krav for sin evne til å forbedre
minne og mental funksjon. Huperzine A har også en mulig rolle i behandlingen av

Huperzine A er et stoff Hentet fra en plante kalt kinesiske klubb moss (Lusegras serrata). I tradisjonell kinesisk medisin, har kinesisk klubb moss lenge vært brukt til å redusere betennelse og å skjerpe minne. Solgt som kosttilskudd, huperzine A er vanligvis spioneringen som behandling for Alzheimerand #39; s sykdom.
Huperzine A er Hentet fra Lusegras serrata. Det er en acetylcholinesterase inhibititor og NMDA reseptor antagonist. Strukturen av kompleks av huperzine A med acetylcholinesterase har fastsatt Røntgenkrystallografi.
For noen år, Huperzine A har blitt undersøkt som mulig behandling for sykdommer preget av neurodegeneration-spesielt Alzheimerand #39; s sykdom. Noen undersøkelser tyder på det kan være nyttig, bevisene generelt er ikke overbevisende nok for det anbefales til bruk som medisin og lite er kjent om dens sikkerhet.
[Bruker for Huperzine A]
Huperzine A er funnet for å fungere som en cholinesterase hemmer, en type medisin brukes til å hindre nedbrytningen av acetylcholine (en kjemisk avgjørende for læring og hukommelse).
Ikke bare brukt som behandling for Alzheimerand #39; s sykdom, huperzine er også sagt å forbedre læring og hukommelse og beskytte mot aldersrelatert kognitiv svikt.
I tillegg brukes huperzine A noen ganger for å øke energi, øke årvåkenhet og hjelpe i behandling av myasthenia gravis (en autoimmun lidelse som påvirker muskler).
Huperzine A er også markedsført som kosttilskudd med krav for sin evne til å forbedre hukommelse og mental funksjon.
[Fordeler av Huperzine A]
Mens forskning på helseeffektene av huperzine er ganske begrenset, thereand #39; s noen bevis som huperzine A kan tilby visse fordeler. Her og #39; s en titt på noen viktige funn fra tilgjengelige forskning:
1) Alzheimerand #39; s sykdom
2) minne ekstrautstyr

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende huperzine serrata ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk huperzine serrata pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel