Ingefær ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Ingefær, underjordiske stammen eller rhizome, av anlegget Zingiber officinale har blitt brukt som medisin i asiatiske, indiske og arabisk urte tradisjoner siden antikken. I Kina, for eksempel har ingefær vært brukt til å hjelpe fordøyelsen og behandle magesyke, diaré og kvalme i mer enn 2000 år. Siden oldtiden, har ingefær også blitt brukt for å behandle leddgikt, colic, diaré og hjertesykdommer.
I tillegg til disse medisinsk bruk, ingefær fortsetter å være verdsatt over hele verden som et viktig mat krydder og antas å forkjølelse, influensa-lignende symptomer, hodepine og smertefulle menstual perioder. Innfødt til Asia hvor bruken som kulinarisk krydder strekker seg over minst 4400 år, ingefær vokser i frodige, tropiske og fuktig jord.

Produktnavn

Ingefær ekstrakt

Del av anlegget brukes

Rot

Spesifikasjon

Gingerol5 %-20_%

Pakke

25kg/trommel

Ingefær er et krydder som brukes for matlaging og også konsumert hele som en delikatesse eller medisin. Det er underjordiske stammen av ingefær anlegget, Zingiber officinale. Ingefær anlegget har en lang historie av dyrking, har sin opprinnelse i Asia, og dyrkes i India Sørøst-Asia, Vest-Afrika og Karibia. Den faktiske navnet ingefær er roten ingefær. Men er det ofte referert til som ingefær, som betydningen kjent.
Ekstrakt av tørket ingefær er en blanding, som har mange effektive komponenter, inkludert tørket ingefær essensen olje samt gingerol (gingiberol, zingiberone og shogaol, etc.)
Den har mange fysiologiske funksjoner og efficacies, for eksempel senke blod lipid, senke blodtrykket, oppmykning blodkar, forhindrer hjerteinfarkt, forebygging og behandling av cholecysitis og gallestein, lindrende og eliminere magesmerter led av gastroduodenul sår, behandling av forkjølelse, senke veier og eliminere andquot; senil plaqueandquot;. Det har også en spesiell effekten av lindre sjøsyk og biler.
Ginger Extract er mye brukt som et viktig krydder som en digestive hjelpemiddel for mild mage opprørt, den kanne likeledes bli brukt til å forebygge eller behandle kvalme og brekninger assosiert med reisesyke, graviditet og kjemoterapi. Dessuten, kan den brukes for å behandle leddgikt, colic, diaré og hjertesykdom
Ingefær ekstra Gingerols er med kraftige anti-kreft egenskaper. Fordelen med gingerol er dens evne til å bekjempe kreft og fremme kreft celle apoptose (celledød). Noen mennesker har lagt i deres saften fastende regimet til dette krydderet oftere. Den asiatiske befolkningen bruker relativt mer ingefær i kostholdet som en del av krydder lagt i sine retter.
2, funksjon:
* Behandle kvalme, forkjølelse, coughsdyspepsia og kolikk,
* Redusere smerter fra leddgikt
* Blod tynnes og kolesterolsenkende egenskaper (behandling av hjertesykdommer)
* Behandle diaré, Diabetes
* Anti-cancerAnti-bakteriell
3, programmer:
1. brukes i helsekost-feltet, bli mye brukt i mat tilsetningsstoffer industrien, som kan legges til i meieriprodukter, drikke, helse produkter, bakverk, kalde drikker, gelé, brød, melk og så videre.
2. brukt i kosmetiske feltet, er det en form av vannløselige polymer naturlige ekstrakter med sntiphlogistic
sterilisering effekt. Så kan den brukes som en ny type av høy fuktighetskrem i stedet for glyserin;
3. brukt i farmasøytisk feltet, er det råmaterialet av ny tradisjon medisin som er ofte lagt i nyre produkter.
4. slippe kvalme og oppkast symptomer skjedde i carsickness, graviditet, postoperation.
5. styrking av tarm bevegelser, fremme blodsirkulasjonen, behandling av dyspepsi, forstoppelse, diarrheaand andre gastrointestinale sykdommer.
6. begrenser prostaglandin syntese, behandling av revmatoid artritt og hyperosteogeny.
7. redusere platelet viskositet og akkumulering å bedre hjerte helse.
8. Anti-oksiderende, effektivt eliminere frie radikaler;
9. med funksjonen av svette, og lindre tretthet, svakhet, anoreksi og andre symptomer;
10. fremme appetitt, settling urolig mage;
11. anti-bakteriell, lette hodepine, svimmelhet, kvalme og andre symptomer.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende ingefær ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk ingefær pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel