Blåbær ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Blåbær ekstrakt (Vaccinium Myrtillus L.) som inneholder antocyaniner forbedrer mikrosirkulasjonen og regenerering av retinal lilla for syn sunn. Blåbær ekstrakt hindrer makuladegenerasjon og grå stær, den brukes for vaskulær lidelse.
BilberryExtract
Latinsk navn: Vaccinium Myrtillus L.
Molecularformula:C27H31O16
Molecularweight:611.53
CAS:84082-34-8
EINECS:281-983-5
Renhet: utseende: purpleredpowder
Utvinning Type: løsemiddel utvinning

Produktnavn

Blåbær ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

Anthocyanidins 25% UV,
Antocyaniner/Anthocyanosides 36% HPLC

Pakke

25kg/trommel

Innledning:
Blåbær (Vaccinium Myrtillus L.) er en flerårig, dekorativ busk som er ofte funnet i ulike klimaer i fuktig skogsområder og moorlands, spesielt i subarktisk regioner i verden som Sverige, Finland, etc. Tett nivåer av antocyaniner i blåbær støtte og beskytte kollagen strukturer i blodårene i øynene, sikre sterke, sunne kapillærene som inneholder viktige næringsstoffer til øye muskler og nerver.
Blåbær har lenge vært et middel for dårlig og andquot, natt blindness.andquot;. Kliniske tester bekrefter at gitt muntlig det forbedrer visuell nøyaktighet i friske mennesker, og kan hjelpe de med øyesykdommer som pigmentosa, retinitis, grønn stær og myopi. Under andre VERDENSKRIG spiste britiske Royal Air Force piloter blåbær syltetøy før natten oppdrag som et hjelpemiddel til nattsynet. Blåbær fungerer ved å forbedre mikrosirkulasjonen og regenerering av retinal lilla, et stoff som kreves for godt syn.
Blåbær er også brukt i forbindelse med vaskulær og blod lidelser og viser positive effekter ved behandling av åreknuter, blodpropp og angina.
Fordeler:
1. forbedre sirkulasjonen til øynene og hjelpe med øynene og synsskarphet
2. kurere okulær sykdom, cataract, grønn stær, blødning i eyeground
3. behandle netthinnens forstyrrelser, dag og natt blindhet, nærsynthet og pigmentary retinitis
4. spandere sirkulasjon lidelser, åreknuter og andre venøs og arteriell problemer
Funksjon:
1. blåbær er en rik kilde til anthocyanosides, forbindelser har potent antioksidantegenskaper som kan beskytte kapillærer fra frie radikaler, fordi kapillær skade er en primær faktor i en rekke sykdommer som diabetes, retinopati, grønn stær, grå stær og et øye uorden kalt macularDegeneration.
2. Anthocyanosides kan også fremme dannelsen av bindevev gjennom deres beskyttende effekter på kollagen syntese og reparasjon, og dermed kan alsoImprove vaskulære sirkulasjon.
3. blåbær inneholder også vitamin C, som er en antioksidant.
Søknad:
1. behandle sirkulasjon lidelser, åreknuter og andre venøs og arteriell problemer. Forbedre sirkulasjonen til øynene og hjelpe med slitne øyne og synsskarphet.
2. kurere okulær sykdom, cataract, grønn stær, blødning i eyeground. Håndtere retinal forstyrrelser, dag og natt blindhet, nærsynthet og pigmentary retinitis.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende blåbær ekstrakt produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk blåbær ekstrakt med rimelig pris fra oss.

Forespørsel