Astragalus ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Astragalus ekstrakt er avledet fra roten av Astragalus Membranaceus i ert familien.
Astragalus p.e kalles også melk vikker rot (refererer til astragalus arter som vokser i USA) og huangqi. Delen av anlegget brukes medicinally er fjerde syv år gamle tørket roten samlet i våren og høsten.
Astragalus p.e er en adaptogen, som er, har en balanserende effekt på kroppsfunksjoner. Astragalus p.e blir brukt av utøvere av tradisjonell kinesisk medisin styrke eller tone bodyand #39; s totale vitalitet, forbedre fordøyelsen og støtte milten. Studier bekrefter astragalus p.e inneholder medicinally aktiv stoffer, inkludert et polysakkarid som stimulerer immunsystemet.

Produktnavn

Astragalus ekstrakt

Del av anlegget brukes

Rot

Spesifikasjon

Polysakkarid 3% - 98%
Astragaloside 98%

Pakke

25kg/trommel

Astragalus rot ekstrakt er en stor slekt av ca 3000 arter av urter og små busker, Belgfrukt familie Fabaceae og og Faboideae. Det er den største planter i beskrevet art. Slekten er innfødt til tempererte deler av den nordlige halvkulen.
Cycloastragenol har en lignende kjemisk struktur av Astragaloside IV molekylet, men det er mindre og betydelig mer bioavailable, aktivere lavere doser tas. Det er allerede brukt som en immunostimulant på grunn av sin evne til å øke T lymfocytt spredning. Det er imidlertid sin eksepsjonelle anti-aging egenskaper som er av økende interesse for det vitenskapelige samfunnet. Cycloastragenol stimulerer reparasjon av DNA skade ved å aktivere telomerase, en nucleoprotein enzym som katalyserer syntese og vekst av telomeric DNA. Telomeres er laget av tynne glødetråder og finnes på tuppen av kromosomer.
Opprettholde deres stabilitet gjør at cellene å unngå replicative senescence og ubestemt spredning utover den og #39; Hayflick limitand #39;. Telomeres forkorte med hver syklus av cellen divisjon, eller når de utsettes for oksidativt stress. Inntil nå har dette vært en uunngåelig mekanisme av aldring.
Hva er funksjonene til Astragalus pakker?
1. studier har dokumentert at Astragalus øker aktiviteten av flere typer hvit blod celler og øker produksjonen av antistoffer og interferon, kroppen egen naturlige anti-viral agent.
2. forbedre immunitet.
3. det er en førsteklasses urt for å opprettholde et sunt immunsystem.
4. som et immunsystem tonic hjelper Astragalus det kroppen å bekjempe eksterne patogener som du kan komme i kontakt med.
5. det dermed støtter direkte lunge og milt organer i kroppen. Ved å støtte de organene, er energi fra maten og luften økt.
6. cardial aktivitet på utmattet hjertet, Hypotensive aktivitet, vanndrivende aktivitet, beroligende effekt, immunitet enhancer
Hvordan programmer Astragalus pakker?
1. farmasøytiske ting.
2. funksjonell mat og tilsetningsstoff.
3. Husdyr produkter og fjørfe-produkter.
4. vannløselige drikkevarer.
5. i hjertet cerebrovascular aspektet, det kan hemme trombocyttaggregasjon, redusere blod viskositet og koagulering, slapp glatt muskulatur, utvide av cerebrovascular, redusere vascular motstand, forbedre blodsirkulasjonen, spesielt forbedre blodsirkulasjonen, kan også hemme dannelsen av arterialthrombosis.


Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende astragalus ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk astragalus pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel