Rhodio Rosea rot ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Rhodiola rosea er Hentet fra rhodiola rosea anlegget. Også kalt den og #39; golden rootand #39; rhodiola rosea er hovedsakelig funnet voksende i store høyder i Asia og Europa. Rhodiola rosea tilhører gruppen anlegg Crassuleae og rhodiola rosea kan oppnå en vekst høyde av 12-30 tommer. Med en overflod av gule blomster produserer rhodiola rosea anlegget en definitiv duft når det er kuttet.

Produktnavn

Rhodiola roasea ekstrakt

Del av anlegget brukes

Rot

Spesifikasjon

1 – 10% Rosavins
1 – 5% Salidrosides

Pakke

25kg/trommel

Rosavin er en glycoside sammensatte funnet i anlegget Rhodiola rosea. Det er antatt å være en av forbindelsene som er ansvarlig for dette anlegget, sammen med salidroside antidepressant og angstdempende handlinger.
Salidroside (Rhodioloside)
Kjemisk navn: 2-(4-hydroxyphenyl) etyl -D-glucopyranoside
Molekylære formel: C14H20O7
Mol. Wt.: 300.304
naturlig rhodiola rosea ekstrakt tabletter pulver ekstrakt rhodiola rosea
Salidroside (Rhodioloside) er en glycoside sammensatte funnet i anlegget Rhodiola rosea. Det er antatt å være en av forbindelsene som er ansvarlig for dette anlegget, sammen med rosavin antidepressant og angstdempende handlinger. Salidroside kan være mer aktive enn rosavin, selv om mange kommersielt markedsført Rhodiola rosea ekstrakter er standardisert for rosavin innhold i stedet salidroside.

Rhodiola rosea er en plante i Crassulaceae familien som vokser i kalde regioner i verden. Disse inkluderer mye av Arktis, fjellene i Sentral-Asia, Rocky Mountains og fjellrike deler av Europa, som Alpene, Pyreneene, Karpatene, Skandinavia, Island, Storbritannia og Irland. Flerårig plante vokser i områder til 2280 meters høyde. Flere skudd vokse fra samme tykk rot. Skudd når 5 til 35 cm i høyden. Rhodiola rosea er - å ha separate kvinnelige og mannlige plantene.
Rhodiola rosea inneholder en rekke forbindelser som kan bidra til dets virkninger, også klasse rosavins som inkluderer rosavin, rosarin og rosin. Flere studier har antydet at de mest aktive komponentene er sannsynlig å være salidroside (rhodioloside) og tyrosol, med andre komponenter som inaktive når det gis alene, men viser synergieffekter når en fast kombinasjon av rhodioloside, rosavin, rosarin og rosin ble brukt. Rosavin, rosarin, rosin og salidroside (og noen ganger p-tyrosol, rhodioniside, rhodiolin og rosiridin) er blant aktive ingredienser av Rhodiola rosea, disse forbindelsene er hovedsakelig polyfenoler. Selv om disse fytokjemikaliene omtales vanligvis som gjelder for Rhodiola ekstrakter, finnes det mange andre deltagende fenoliske antioksidanter, inkludert proantocyanidiner, quercetin, gallic syre, klorogensyre syre og kaempferol.

Rhodiola roseaand #39; s effekter potensielt er knyttet til optimalisere serotonin og dopamin nivåer monoamin oksidase hemming og dens innflytelse på opioide peptider som beta-endorfiner, selv om disse spesifikke nevrokjemiske mekanismene ikke er klart dokumentert med vitenskapelige studier.
Rhodiola er inkludert blant en klasse av planten derivater kalt adaptogens som avviker fra kjemiske stoffer, som nikotin, og har ikke de samme fysiologiske effektene.
I Russland og Skandinavia, har Rhodiola rosea blitt brukt i århundrer for å takle kaldt Siberian klima og stressende liv. Slike effekter ble levert med bevis i laboratorier modellene stress med Rundormer C. elegans og rotter i hvilke Rhodiola effektivt hindret stress-indusert endringer i appetitt, fysisk aktivitet, vektøkning og estrus syklus.
Sikkerhet
Rhodiola rosea ekstrakt er trygt, uten bivirkninger er funnet.
Dosering
• Typisk dosen er 200-700mg per dag (vanligvis i 2-3 doser utover dagen).
• Kontakt leger for forskjellige betingelser detaljer.
Rhodiola rosea ekstrakt brukes hovedsakelig i form av kapsler eller en tablett, om tinkturer er også tilgjengelig. Kapsler og tabletter inneholder ofte 100 mg av et standardisert antall 3 prosent rosavins og 0,8-1 prosent salidroside fordi naturlig forekommende disse forbindelsene i Rhodiola rosea rot er ca 3:1, og selvfølgelig, de inneholder mange andre mistenkte biokjemiske virkestoffene i anlegget (12 slag eller 28 typer er bare to erklæringer fra noen selskaper i denne linjen).
Hovedfunksjoner:
3.antibacterial, anti-inflammatorisk;
4. it er en naturlig konditorfarge har sterke fargestoffer evne, god varmebestandig og lys motstand;
1. forbedre immunitet
Det stimulerer immunsystemet på to måter:
1st.The direkte spesiell stimulering til immunforsvar forsvar (stimulere immunceller av en av de mest viktige typene: naturlige drepe celler. NK-cell og ødelegg infiserte kroppens celler). Rhodiola ved å forbedre det T-celle immunt gjør immunforsvaret tilbake til normal. Dette viser at det kan styrke motstanden evne til stoffet, som var infisert og gradvis akkumulert.
2nd.Making kroppen mindre utsatt for press. Når vi er under press for en langsiktig, og fortsette å fange opp energien fra andre systemer, vil det føre til immun svar #39; s reduksjon og healthand #39; s forverring. Rhodiola kan også forhindre B celle immunitet fra hemming forårsaket av stress og trøtthet, dermed forsterke B celle immunitet.
2. anti-depresjon
Rhodiola kan øke hastigheten på serotonin forløper, tryptofan og 5-hydroxy tryptofan i å overføre til hjernen.
3. beskyttelse av hjerte
Rhodiola lindre hjerte vevsskade og dysfunksjon forårsaket av stress. Det kan beskytte hjerte vev under katekolaminer forårsaket av stress og reduserer arytmi forårsaket av binyrene. Rhodiola kan regulere hjerteslag og dermed hindre hjertearytmi.
4. effektiv antioksidant
Rhodiola har antioksidant evne. Begrense de negative effektene av frie radikaler, som effektivt kan motstå sykdommen på grunn av aldring.
5. forbedre den menneskelige evner
Rhodiola kan forbedre muskel/fett forhold og forbedre blod hemoglobin og røde blodlegemer.
6. anticancer aktivitet
Tar Rhodiola rosea pakke kan direkte hemme utvalg av Lewis lunge neoplasmand #39; s vekst og overføring. Når Rhodiola ekstra og anti-tumor narkotika, cyklofosfamid kombineres til å behandle samme svulsten, effekten av antitumor og anti-metastasering effektivt forfremmes. Det kan også forbedre urinveiene og immunitet for blærekreft.
7. å forbedre seksuell funksjon
8. å forbedre hukommelsen

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende rhodio rosea rot ekstrakt produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk rhodio rosea roten pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel