Bitter Melon ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Bitter melon er frukten av momordica charantia L produsert i tropiske områder. Det smaker bitter med det karakteristiske trekk, kulde. I henhold til den tradisjonelle kinesiske farmakologi.
Det kan utvise varme, lyse øyne, eliminere giftstoffer, senke blodsukkeret og styrke kroppen. Den brukes i folk resepter i India, Afrika og Sørøst-Amerika. Chrantin, den aktive ingrediensen i det er gulaktige å gult pulver, smak bitter. Det kan behandle pyreticosis, polydipsi, summerheat slag, høy feber og smerte, carbuncle, erysipelas hudinfeksjon ondartet apthae, diabetes og Aids.

Produktnavn

Bitter melon ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

Charantin 10% - 20%

Pakke

25kg/trommel

Anlegget Momordicacharantia tilhører familien til cucuritaceae og er kjent som bitter melon. Unge anbudet frukt er spiselig. På grunn av smaken får den berømmelse møysommelig. Det er innfødt til tropiske deler av Asia, og distribuerte de subtropisk klima, tropene og den varme tempererte sonen. Bitter melon er rik på Vitamin B, C, kalsium, jern og så videre.
Li Shi Zhen, vitenskapsmannen i Chinaand #39; s Ming-dynastiet, sa at bitter melon hadde effekt ofandquot; eliminere onde varmen, lindre tretthet, rense sinnet, fjerne synet, tonifying qi og befeste yang andquot;. Ifølge moderne forskning oppdagelsen, kan det redusere blodsukkeret åpenbart. Har visse helbredende effekt til diabetes. Det har visse effekter til sykdommer
og kreft.
I tradisjonell urtemedisin antas bitter melon å stimulere fordøyelseskanal funksjon og forbedre appetitt. Dette har ennå å bli testet i menneskelige studier. Å være en relativt vanlig matvaren, ble bitter melon tradisjonelt brukt for en rekke forhold av folk i tropiske regioner. Mange infeksjoner, kreft og diabetes er blant de mest vanlige forholdene som det ble påstått å improve.1 Unripe frukt, frø og antennen deler av Momordica charantia Linn. har vært brukt i ulike deler av verden til å behandle diabetes. Blader og frukt har både brukt til å lage te og øl eller sesongen supper i den vestlige verden. I dag er Bitter Melon kapsler og tinkturer utbredt i den vestlige verden hvor i urtemedisin de brukes for diabetes, HIV og andre virus, forkjølelse og influensa og psoriasis.
Balsam pære lukter bitter, giftig, seksuell kaldt, i hjertet, lever, milt, lunge har klart varme slukke tørsten, høsten blodtrykk, blod fett.
Delta heatstroke, varme polydipsi, varme furuncle, overdreven varme utslett, diaré, sår, konjunktivitt, hovne sår, rød og hoven carbuncle erysipelas, en hudinfeksjon brannsår, oliguri og andre lidelser. I tillegg vitamin C innholdet i balsam pære er svært høy, har unngå skjørbuk, beskyttelse membran, hindre åreforkalkning, forbedre kroppen stress evne, beskytte hjertet og så videre
Definisjon:
Bitter melon ekstrakt er konsentrert form av bitter melon frukt. En bitter melon er en tropisk vining plante som er knyttet til både agurk og meloner. Planten vokser hovedsakelig i Sør-Asia, Kina, Afrika og Karibia.
Bitter Melon moden frukt har blitt foreslått for å stille noen bemerkelsesverdige anti-kreft effekter, men det er absolutt ingen bevis for at det kan behandle kreft. Imidlertid forstudier synes å bekrefte at Bitter Melon kan forbedre blod sukker kontrollere i mennesker med voksen alder diabetes (type II diabetes).
Funksjonen
1. antidiabetika effekt: bitter melon ekstrakt har funksjonen å regulere blodsukkeret. Bitter melon inneholder steroide saponiner som charantin og insulin-lignende peptid alkaloid, disse stoffene gjøre bitter melon faller blod sugaractivity.
2. antiviral funksjon: den standard bitre melon ekstrakt har blitt bekreftet effektivt for psoriasis, mottakelighet forårsaket av kreft, nevrologiske komplikasjoner forårsaket av smerte, og kan forsinke utbruddet av katarakt eller retinopati og inhibite AIDS-viruset ved å ødelegge filtrering tviral DNA.
3. god effekt for miste vekt: The RPA Hentet fra bitter melon ekstrakt har god effekt for å redusere vekten.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende bitter melon ekstrakt produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk bitter melon Pakk med rimelig pris fra oss.

Forespørsel