Grape Skin Extract

Drue huden ekstrakt, en ren naturlig og vann løselig mat farge produsert av vårt selskap, oppnås ved utpakking skinn av spiselige lilla drue fruit av vitaceae som er plantet lokalt. Prosessen er utpakking, raffinering. Den store pigment komponenten er enocyanin av antocyaniner. Drue hud...

Produktdetaljer

Drue huden ekstrakt, en ren naturlig og vann løselig mat farge produsert av vårt selskap, oppnås ved utpakking skinn av spiselige lilla drue fruit av vitaceae som er plantet lokalt. Prosessen er utpakking, raffinering. Den store pigment komponenten er enocyanin av antocyaniner.

Produktnavn

Grape skin extract

Del av anlegget brukes

Frukten hud

Spesifikasjon

Polyfenoler 10% - 20%


Resveratrol 5% - 10%

Pakke

25kg/trommel

Grape skin extract pulver er purplish rød, flytende er brun lilla, begge to har den liten karakteristiske lukten av drue. Det kan være oppløst i vann andamp; alkohol, propylenglykol løsning lett, men ikke i olje. Farge skyggen av vann endres når PH er forskjellig. Når PH er mellom 2-6, it er stabil og fargen er purplish rød. Løsning fargen blir blå, og er ustabilt når PH over 6. Fargen på løsning canand #39; t falme lys i lang tid, og har også god motstand høy temperatur i en syrlig medium.
Resveratrol er en naturlig forekommende phytoalexin produsert av noen høyere planter skade eller soppinfeksjon. Phytoalexins er kjemiske stoffer produsert av planter som forsvar mot infeksjon av sykdomsfremkallende mikroorganismer, som sopp. Alexin er fra gresk, betyr å avverge eller for å beskytte. Resveratrol har også alexin-lignende aktivitet for mennesker. Epidemiologiske, in vitro og dyr studier tyder på at en høy resveretrol inntak er forbundet med redusert forekomst av hjerte-og karsykdommer og en redusert risikoen for kreft.
Grape Skin Extract kan bli mye brukt i drikkevarer (excluding14.0 pakket drikkevann), frosne drikker (spiselige ice utelukket), sukkertøy, kaker, syltetøy, imitasjon wlne.
Når bruke Grape Skin Extract oppløse fargen litt vann først og bland farge løsningen med mat materialer.
Funksjoner av drue huden utdrag Resveratrol:
1. grape skin extract resveratrol brukes for å senke cholesterin og blod viskositet, redusere risikoen for åreforkalkning, cardio-cerebrovaskulær sykdom og hjertesykdommer
2. grape skin extract være bruk for anti-virus og imøtekomme immunitet, hemmer Staphylococcus aureus, Micrococcus catarrhalis, Bacillus coli, aeruginosus Bacillus, har bedre hemme handling med foreldreløs virus, feber blemmer virus, enteric virus og Kesaqi virus.
Resveratrol er en polyfenoliske forbindelser, hovedsakelig fra druer (vin), knotweed, peanøtter, mulberry og andre planter. Resveratrol er en naturlig biologisk sterk polyfenoler, også kjent som Qi tre fenol, er kreft chemopreventive agent, men også redusere trombocyttaggregasjon, forebygging og behandling av aterosklerose, hjerte og cerebrovascular chemopreventive agent. USDA og #39; s funn viser at peanut kjernen inneholder også rødt og mye av resveratrol. Eksperimentelle studier har vist at resveratrol har hjerte-og karsykdommer og kreft gunstig effekt. Resveratrol på hormon-avhengige tumorer har betydelig forebyggende effekt. Også på osteoporose har akne og demens en forebyggende effekt, med anti-virus og immun regulering. En monomer på bodyand #39; s interne anti-aging enzymer spiller en rolle, og deretter spille forebygging av ulike alder-relaterte sykdommer, potensielle rolle levealder.
Funksjon:
(1) Antibakterielle, anti-trombotiske, betennelsesdempende og anti-anafylaksi.
(2) hindrer kreft, spesielt brystkreft, prostatakreft, livmorkreft og eggstokk kreft på grunn av sin østrogen rolle.
(3) anti-oksidasjon, forsinke aldring, forebygge osteoporose, akne (whelk) og demens hos eldre.
(4) senker cholesterin og blod viskositet, redusere risikoen for åreforkalkning, cardio-cerebrovaskulær sykdom og hjertesykdommer.
(5) eie god effekt for behandling av AIDS.
Søknad:
A. anti-kreft.
B. anti-inflammatorisk og immunsystemet Boost.
C. reduserer andquot; stickinessandquot; av blodplater og sikrer at blodårer forbli åpen og fleksible.
D. Kretsløpssystem og østrogen effekter.
E. anti-aging.
F. antioksidant i suspection.
G. handlinger og indikasjoner.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende drue huden ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk drue huden pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel