Nype ekstrakt

Rose hofter er vanligvis oransje til rød farge. De er runde i form. I enkelte arter finnes mørk purpur og med svart frukt. De røde av dem ser ut som små tomater. Wild vokst rose hip fruktene inneholder flere vitaminer enn de dyrket. Rose hofter finnes hovedsakelig i deler av...

Produktdetaljer

Rose hofter er vanligvis oransje til rød farge. De er runde i form. I enkelte arter finnes mørk lilla og selv blackfruits. De røde av dem ser ut som små tomater. Wild vokst rose hip fruktene inneholder morevitamins enn de dyrket.
Rose hofter finnes hovedsakelig i deler av Asia, Europa og Afrika. I dag er rose hofter dyrket nesten hele kloden, opprette egnet betingelsene for sin dyrking.

Produktnavn

Rose hip ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

Vitamin C 5%
Polyfenoler 5% - 20%

Pakke

25kg/trommel

Rose hofter inneholder vitamin C i store mengder, 40% mer enn appelsiner også. Rose hofter inneholder også vitamin B-complexin høy mengde, og vitamin A og C, kalsium og jern. Forskere fant hint av kalium, silikon, svovel og magnesium i rose hip frukt.
Som en urtemedisin tilskrives rosehips muligheten til å hindre urin blæren infeksjoner, og bistå i behandlingen av svimmelhet og hodepine. Rose hip frukt ekstrakt er høy i vitamin A og C og har en styrkende effekt på capillaries og bindevev. Rose hofter er spesielt høy i vitamin C-innhold, en av de rikeste plante kildene tilgjengelig.
Rosehips er nutritive urt og er en kilde til naturlige vitaminer og mineraler, expecially vitamin C. det ernæringsmessig styrker immunforsvaret. (Folk som har allergiske reaksjoner på vatamin C kan bruke denne urt).
Rosehips er vanligvis brukes i te og pulverisert kosttilskudd skjemaet. Forskning viser at ingen bivirkninger for forbruk av rosehips har blitt rapportert oridentified i studier. Rosehips gir mer vitamin C-innhold per porsjon thatany frukt, grønnsaker eller syntetiske supplement. De anses å være et trygt mild alternativ for naturlig Vitamin C inntak hos voksne og barn.
Rosehips er nutritive urt og er en kilde til naturlige vitaminer og mineraler, expecially vitamin C. det ernæringsmessig styrker immunforsvaret. (Folk som har allergiske reaksjoner på vatamin C kan bruke denne urt.
Produktet Rose Hip pakke er laget av Rose Hips L., som er en plante i Rosaceae(rose family) familien Esculent frukt. Sin spesifikasjon på konsentrasjon forholdet 10:1grade med sterk styrke.

Produksjon av produkter følges standard flytskjema og kort som:
Rå urt materiale - andgt; Selectandamp; Vask - andgt; Brenning - andgt; Knuse - andgt; Extractandamp; Flyt - andgt; Konsentrasjon - andgt, dobbel fordampning - andgt, tørking - andgt; Seving - andgt; Blande - andgt; Pakking - andgt; Produkt
Den har meget god fin flyt og hyggelig oppløselighet i kaldt og varmt vann, alkohol eller løsning av vann alkohol og noe annet uorganiske eller organiske løsninger.
Produktet har bred programmer og kan brukes i forskjellige områder, inkludert urtete, drinker, kosttilskudd og kosmetikk etc, det er noen introduksjon av sine kort program guide både tradisjonelle og moderne.
Main funksjon:
1. anti-oksidasjon, forebygge aldring og beskytte hjernen og nerve vev fra oksidasjon.
2. styrke milten og hjelpe fordøyelsen.
3. forbedre blodsirkulasjonen, øker stoffskifte og skjermer menstruasjonssyklusen.
4. behandling av pasienter som lider av kneet eller hoften slitasjegikt.
5. beskytte mot kreft.
6. beskyttelse mot hjerte-og karsykdommer (CVD).
7. behandling av influensa-lignende infeksjoner, diaré
8. vanndrivende og avføringsmidler og behandling av ulike lidelser, urin skrift

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende nype ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk nype pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel