Melder Cusidatum ekstrakt

Melder cuspidatum, hovedsakelig distribuert i Kina sørlige shaanxi, Rhizomes for medisinske, aktivere blod, blod stasis, menstruasjon å hoste, og så videre. Roten og rhizom med gratis anthracene quinone og anthraquinone glycoside. Hovedsakelig for emodin, emodin metyl-Eter og rabarbra,...

Produktdetaljer

Melder cuspidatum, hovedsakelig distribuert i Kina sørlige shaanxi, Rhizomes for medisinske, aktivere blod, blod stasis, menstruasjon å hoste, og så videre. Roten og rhizom med gratis anthracene quinone og anthraquinone glycoside. Hovedsakelig for emodin, emodin metyl Eter og rabarbra, fenol og anthracene glucoside, anthracene-glycoside B. Også i roten inneholder 3, 4, 5-3 hydroxy stilbene - 3 - beta - D - glukose glucoside.

Produktnavn

Melder cuspidatum ekstrakt

Del av anlegget brukes

Rot

Spesifikasjon

50% Resveratrol HPLC


98% Resveratrol HPLC


Vannløselige resveratrol


Acetyl-resveratrol


Pterostilbene

Polygonumcuspidatum er en polygonaceae anlegg, i Kina og Japan i tradisjonell medisin brukes til å behandle en rekke plager, inkludert soppinfeksjon, en rekke hudbetennelse, hjerte-og karsykdommer og leversykdommer, etc. Resveratrol og emodin er funksjonelle hovedkomponenten i den gigantiske knotweed. Studier har vist at resveratrol og emodin viste en rekke antioksidantegenskaper, som oksidasjon av LDL kolesterol og lipid peroxidation. Resveratrol viser som bidrar til kardiovaskulær helse og styrke sirkulasjon samtidig, lindre smerte, varme, fuktighet, å forgifte å slim. Andre ingredienser inkluderer Dan anthracene keton, emodin metyl-Eter og rhein har anti-inflammatorisk, fjerne leddgikt og antimikrobielle aktivitet.

Resveratrol er en naturlig forekommende phytoalexin produsert av noen høyere planter skade eller soppinfeksjon. Phytoalexins er kjemiske stoffer produsert av planter som forsvar mot infeksjon av sykdomsfremkallende mikroorganismer, som sopp. Alexin er fra gresk, betyr å beskytte. Resveratrol har også alexin-lignende aktivitet for mennesker.
Resveratrol er en aktiv del Hentet fra Huzhang (Polygonum cuspidatum) Huzhang (andquot, tiger caneandquot;) eller gigantiske knotweed er en østasiatisk arter (Polygonum cuspidatum), tilhører den Polygonaceae familien. Dokumentert bruk i tradisjonell kinesisk medisin datoen til det første Århundret, og moderne medisinsk bruk støttes av kliniske resultater er akutt mikrobielle infeksjoner eller hepatitt, kjemoterapi eller stråling-indusert leukocytopenia, åreforkalkning og hyperlipidemi
Polugnum cuspidatum ekstra helse benefit • anti-kreft
• Effekt på kardiovaskulære systemet
• Antibakterielle og soppdrepende
• Næring og beskytte leveren
• Antioksidant og undertrykking av frie radikaler
• Innvirkning på metabolismen av osseous problem
Programmet
1. brukt i helse produkt-feltet, er det mye lagt til ulike typer Helseprodukter å forhindre kroniske sykdommer eller lettelse symptom på klimakteriet syndrom.
2. brukt i kosmetikk-feltet, er det mye lagt i kosmetikk med funksjonen til forsinke aldring og komprimerer hud, dermed gjøre huden mye myk og delikat.
3. brukt i farmasøytisk feltet, er det mye lagt til medisin som kan brukes i behandling av kroniske sykdommer som cardio-cerebrovaskulær sykdom, nyresykdommen, diabetes mellitus.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende melder cusidatum ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk melder cusidatum pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel