Så Palmetto ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

For århundrer, råolje ekstrakter av så palmetto har blitt brukt til å forbedre sperm produksjon og øke bryststørrelse og seksuell vigor, men itand #39; s mest effektive og bare vitenskapelig basert bruk er å forbedre symptomer på benign prostatahyperplasi. Saw palmetto, er den eneste arten i dag klassifisert i slekten Serenoa. Det har vært kjent av mange synonymer, inkludert Sabal serrulatum, navnet som det fortsatt ofte appearin alternativ medisin. Det er en liten Palme, normalt nå en høyde på rundt 2-4 m. Sin bagasjerommet er sprikende, og den vokser i klumper eller tett krattskog i sand kysten land eller underskogen i furuskog og løvtre hengekøyer.

Produktnavn

Så palmetto ekstrakt

Del av anlegget brukes

Frukt

Spesifikasjon

25% - 45% fettsyrer
90% så palmetto olje

Pakke

25kg/trommel
180kg/stål trommel

Saw Palmetto er en liten, palm-lignende anlegg innfødte til Nord-Amerika. Indianere og tidlig amerikanske nybyggere brukt bær for å behandle problemer knyttet til kjønnsorganene, urin skrift og reproduktive system. Denne urten heter andquot; plante catheterandquot; på grunn av dens terapeutiske effekt på nakken av blæren og prostata hos menn. Saw Palmetto er mye brukt i Tyskland, Canada, Storbritannia og nå USA for ernæringsmessig nytte prostata og urinveiene. Det har vært markedsført som et afrodisiakum for både menn og kvinner.
De aktive bestanddelene er flyktig olje, steroide saponin, tanniner og polysakkarider. Saw Palmetto er en tonic, og er en av de få urte rettsmidler som anses å være anabole - det styrker og bygger kroppen vev.
For menn behandler det en forstørret og svekket prostate kjertel. Det har vist betydelige tiltak i behandlingen av forhold knyttet til benign prostatahyperplasi (BPH).
Så palmetto ekstrakt fungerer hindre testosteron i å konvertere til dihydrotestosteron, hormonet antatt å forårsake nedbrutt celler å formere seg, fører til en forstørret prostata. Det er hovedsakelig brukt som et vanndrivende og å tone blæren ved å forbedre urin flyt, og lindre press. Regelmessig bruk av så palmetto kan redusere urin frekvens, spesielt om natten med tillater fullstendig blæren utvisning og redusere betennelse av blæren og forstørret nedbrutt.
Saw palmetto, er den eneste arten i dag klassifisert i slekten Serenoa. Det har vært kjent av anumber av synonymer, inkludert Sabal serrulatum, navnet som det fortsatt ofte vises i alternativemedicine. Det er en liten Palme, normalt nå en høyde på rundt 2-4 m (3 – 6 ft). Sin bagasjerommet er sprikende, og den vokser i klumper eller tett krattskog i sand kysten land eller underskogen i pine woods orhardwood hammocks.
Det er endemisk til det sørøstlige USA, vanligvis langs Gulf kysten og Atlanterhavet slettene, men også så langt innover som sørlige Arkansas. Det er en solid plante; svært langsom voksende, og lenge levde, med noen planter, spesielt i Florida, muligens som like gammel som 500-700 år.
Saw Palmetto hemmer testosteron handling på prostata, dermed brukes mye for BPH behandling.
•Saw palmetto også forhindrer binding av DHT androgen reseptorer, dermed bidrar med håravfall.
•Saw palmetto hemmer androgen og estrogen receptor aktivitet og hjelper både menn og kvinner
balansere hormoner.
•Saw palmetto kurere betennelse: urt hjelper behandle blæren betennelse og bidrar med urin flyt.
•Saw palmetto for kvinner: kvinner også bruke Saw Palmetto urt for å stimulere brystforstørrelse og
også til å behandle livmor irritabilitet.
•Saw palmetto er også brukt til å behandle impotens, frigidity, og også brukt som et afrodisiakum. Noen newevidence viser at så Palmetto kan også hjelpe med skjoldbruskkjertelen mangler.
•Saw palmetto brukes å fjerne bryst kø, behandle coughs.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende så palmetto ekstrakt produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk så palmetto ekstrakt med rimelig pris fra oss.

Forespørsel