Cistanche Tubulosa ekstrakt

Chat nå
Produktdetaljer

Hva er Cistanche?

Cistanche tubulosa ekstrakt er brukt i nesten 2000 år for å behandle en rekke medisinske problemer. Forexample, det er vanligvis foreskrevet av holistisk medisin utøvere til å behandle problemer knyttet til apersonand #39; s seksuell helse, som impotens, fruktbarhet, feromoner og menstruasjonssmerter.
I tillegg er det antatt å hjelpe fordøyelsen og lindre mest alvorlig forstoppelse. Whilecistanche brukes ofte til å behandle helseproblemer bare fordi den er brukt pålitelig somany år, nye studier dukker som angir at vitenskapen kan støtte bruken for en evengreater rekke plager.

Produktnavn

Cistanche tubulosa ekstrakt

Del av anlegget brukes

Rot

Spesifikasjon

Echinacoside 8-25%


Verbascoside 4% - 10%

Pakke

25kg/trommel

Cistanche er brukt i nesten 2000 år for å behandle en rekke medisinske problemer. For eksempel det er vanligvis foreskrevet av holistisk medisin utøvere til å behandle problemer knyttet til en personand #39; s seksuell helse, som impotens, fruktbarhet, feromoner og menstruasjonssmerter. I tillegg er det antatt å hjelpe fordøyelsen og lindre mest alvorlig forstoppelse. Mens cistanche brukes ofte til å behandle helseproblemer bare fordi den er pålitelig brukt i så mange år, dukker nye studier som viser at vitenskapen kan støtte bruken for et enda større antall plager.

Selv i moderne tid, cistanche er en av de mer populære plantene brukt i kinesisk medisin, hvor det er kjent som rou cong rong. Selv om det vanligvis vokser i Asia og Midtøsten, har bruken blitt stadig mer populært over hele verden. Som et resultat, føler noen botanikere at urten blir vanskeligere å finne i native habitat. Mens det ikke er ansett som truet, det blir overvåket, spesielt med hensyn til bruk i global handel.
De tørkede kjøttfulle stammer av Cistanche deserticola i kjent i Kina som Rou Congrong. I Japan er arten brukes Cistanche salsa. Cistanche vokser også i Mongolia. Ifølge en kinesisk forsker, andquot; Rou Cong-rongandquot; (Herba Cistanchis) er en av de brukte legemidler i kinesisk tradisjonell medisin.

Hva er funksjonene til Cistanche ekstrakt?
1. seksuell helse
Populariteten kretser rundt cistanche er bruk for å behandle problemer knyttet til sexualhealth. Selv i vestlige kulturer, mange drikke te eller forbruke pulver ekstrakter laget med urt. Folk tror at det kan øke en womanand #39; s fruktbarhet og at det er spesielt nyttig forwomen har problemer med å bli gravid. Mange menn bruker urten til å behandle impotens og prematureejaculation også.
2. forstoppelse
Det er vanligvis reservert for personer med kronisk forstoppelse, som eldre personer, postpartumwomen og folk som er sengeliggende. Det er ofte kombinert med andre urter, som frø av hamp anlegget, spesielt når de brukes til å behandle fordøyelsessystemet spørsmål som forstoppelse.
3. immunsystem
Nye vitenskapelige studier viser av den urter. For eksempel noen studiesshow at cistanche kan brukes til å bekjempe aldring. Dette har også gjort urt populært i bothEastern og vestlige kulturer. Dessuten, er det tenkt å forhindre tretthet og øke energi. Noen studier viser at det kan forbedre hukommelse og forbedre immunforsvaret også. Manypeople tror urt fungerer som en anti-inflammatorisk og at det kan også hjelpe nedgang bloodpressure.

Desertliving Cistanche Herb ekstrakt (Cistanche tubulosa ekstrakt; Cistanche Deserticola ekstra; Caulis Cistanchis ekstrakt) funksjoner i det daglige kostholdet mennesket som liker en av livets lengste i verden. Cistanche tubulosa spiller en viktig rolle for sin levetid.
De aktive imgredients av Cistanche tubulosa er echinacoside og acteoside phenylethanoid forvandler. Acteoside, en polyfenoler, er en kraftig antioksidant som er 15 ganger mer aktive enn resveratrol.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende cistanche tubulosa ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk cistanche tubulosa pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel