HEC (Hydroxyethyl Cellulose)

Chat nå
Produktdetaljer

Hydroxyethyl Cellulose(HEC) inneholder farmasøytisk karakter og industriell karakter.
1. farmasøytisk karakter: Dette produktet brukes hovedsakelig til pharmaceutic adjuvant som kan brukes som en thickener, spre agent, emulgator og film-danner agent osv. Når den brukes som film belegging og limet i stoffet tabletter, kan det betydelig forbedre tekking av tabletter. Dessuten kan det også brukes som suspensjon, ophthalmica forberedelse, sakte og kontrollert utgivelsen agent skjelettet og flytende tabletter osv... HEC er kombinert med kolloidalt rusmidler som andre syntetiske polymerer for å hindre separasjon av vann og etanol fra gjennomsiktige vann og kolloidalt materialer og forbedre vann oppbevaring; og det er også brukt i mat, kosmetikk og andre felt som thickener, emulgator og for å forbedre egenskapene reologiske samt andre daglige kjemisk industri, etc.
2. industriell karakter: industriell grade HEC brukes hovedsakelig som dispergerings i PVC produksjon og er også den viktigste additive PVC forberedelser for suspensjon polymerisasjon. I bygg, er det hovedsakelig brukt for ekstern vegg varmeisolasjon system, termisk isolasjon mørtel, dekorasjon mørtel, mur mørtel og selv utjevning mørtel osv... Den brukes som thickener, bildestabilisator, emulgator, hjelpestoff, vann beholde agent, film-danner agent etc. i produksjonen av petrokjemiske produkter, maling remover, kjemikalier til landbrukssektoren, trykksverte, tekstil utskrift og farging, keramikk, papirfremstilling, kosmetikk og andre produkter. Når det brukes på syntetisk harpiks, blir produktene egenskaper som regelmessige og løs partikler, egnet tilsynelatende egenvekt og god behandling egenskaper osv., som i hovedsak kan erstatte gelatin og polyvinylalkohol som dispergerings. Dessuten under dekorative byggingen brukes hovedsakelig for å bygge vegger, stuccoing, tetningslister og annet mekanisert konstruksjon; spesielt i dekorative konstruksjon, kan det brukes til å lime keramiske fliser, marmor og plast dekorasjon, som er av høy limet styrke og kan også redusere mengden av sement. Når den brukes som thickener i belegg industri, kan det gjøre belegget lys og delikat uten tar-off av pulver og forbedre utjevning forestillinger osv.
Farmasøytiske grade bulk pris Hydroxyethyl cellulose/9004-62-0
Farmasøytiske grade bulk pris Hydroxyethyl cellulose/9004-62-0
Produkt analyse
Produktnavn: AHA Ethyl Cellulose(HEC)
Synonymer: Hydroxyethyl cellulose Eter
CAS nei: 9004-62-0
Strukturelle formel:
Molar substitusjonsbehandling (M.S):1.8 - 2.0
Tap på tørking: ≤10%
Vann uløselig Matter:≤0.5%
pH: 6.0 8.5
Ask: ≤5%
viskositet: (2% 20℃ vann løsning): 5-60000mpa.s
Lead:≤0.001%
Pakken andamp; Lagring
Emballasje detaljer: 1kg/aluminium folie bag
25kg/trommel
Oppbevaring: Holde kjølig sted og fra lys

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende hec (hydroxyethyl cellulose) produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk hec (hydroxyethyl cellulose) med rimelig pris fra oss.

Forespørsel