Arbutin

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Arbutin

Spesifikasjon

98%

Pakke

25kg/trommel

arbutinis virkestoffet stammer fra naturlige plante som kan bleke og lette skin.alphaarbutincan infiltrere inn i huden raskt uten å påvirke konsentrasjonen av celle multiplikasjon og effektivt hindre aktiviteten til tyrosinase i huden og danner av melanin. Ved combinedarbutinwith tyrosinase, nedbryting og drenering av melanin er akselerert, sprut og fleck kan fikk ri av og ingen bivirkninger er caused.alphaarbutinis en av de sikreste og mest effektive whitening materialene som er populære på present.alphaarbutinis også mest konkurransedyktige whitening aktiviteten i det 21.
Funksjonen
1. huden lysere, Whiten og dispell fleck,
2. forhindre ultrafiolett stråling.
3. Forbedre immunforsvaret.
4. det er bra for våre enteric sykdom.
5. det har betennelsesdempende og smertestillende funksjon å brenne og skålde.
Programmer
1. kosmetikkindustrien: (veldig bra produkter for huden lysere)
alphaarbutinprotect huden mot skader forårsaket av gratis radicalsalphaarbutinis en hud whitening agent som er svært populært i Japan og asiatiske land for de-pigmentering, alphaarbutininhibits dannelsen av melanin pigment begrenser Tyrosinase activity.alphaarbutinis veldig trygge hudpleie agent for ekstern bruk som ikke har toksisitet, stimulering, ubehagelig lukt eller bivirkning som Hydroqinone.The innkapsling ofalphaarbutinconstitute en levering system å potentialize effekten i time.alphaarbutinis måte å innlemme hydrophilicalphaarbutinin lipofile media.arbutingive tre viktigste egenskapene; Whitening effekter, anti-effekt og UVB / UVC filter.
2. medisinsk bransje:
Tilbake på 1700-tallet, alphaarbutinwas først brukt i medisinske områder som en og antibakterielle agent.alphaarbutinwas brukes spesielt for cystitis, urinrørsbetennelse og pyelitis. Disse bruker fortsatt til i dag hvor naturmedisin bruker bare naturlige ingredienser for å behandle enhver sykdom. Alsoalphaarbutinmay brukes til å undertrykke virulens bakteriell patogener og å forhindre skadelige bakterier, alphaarbutinis også brukes til behandling av allergiske betennelse i huden. Nylig alphaarbutinhas blitt brukt for å hindre pigmentering og å bleke huden vakkert. I mellomtiden brukes alphaarbutincan til å bleke huden, for å hindre lever flekker og fregner, til å behandle solbrenthet merker og å regulere melanogenesis.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende arbutin produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk arbutin med rimelig pris fra oss.

Forespørsel