Asiaticoside

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Asiaticoside

Spesifikasjon

10%, 40%, 90%

Pakke

25kg/trommel

Asiaticoside er ekstra fromCentella viklerspinner som er en lys gul til hvitt pulver.
Det er slightlybitter, insolubleinwater, solubleinhotalcohol50%, slightlysolubleinpropyleneglycol.
Centella brukes som en leafy grønne i Sri Lankas mat, hvor den kalles Gøtu kola. Medlem av persille familien, det er smak- og luktfritt. Den trives i og rundt vann. Det har fan-formet grønne blader med hvite eller lys lilla-til-rosa blomster, og det bærer små ovale frukten. Blader og stengler av gotu kola anlegget brukes til medisinske formål.
Gøtu Kola (Centella viklerspinner), vanlig centella, er en liten, urteaktig, årlige plante av familien. Mackinlayaceae eller gruppe Mackinlayoideae av familien Skjermplantefamilien, og er innfødt til India, Sri Lanka, nordlige Australia, Indonesia, Iran, Malaysia, Melanesia, Papua Ny Guinea, og andre deler av Asia.
GotU Kola ekstrakt regnes som en av de mest åndelige og foryngende urtene i Ayurveda og brukes til å forbedre meditasjon. Gøtu kola har vært mye brukt for en rekke forhold, spesielt i tradisjonelle østlige helsevesenet. I Ayurveda Gotu er kola en av de viktigste urtene for å styrke nerver og hjerneceller. Det sies å styrke immunforsvaret, både rensing og mate den, og styrke av binyrene.
Funksjonen
1. den har funksjonen analgesi, stabilitet og effekt på sentralnervesystemet til kolin;
2. har funksjonen å fremme huden metabolisme og har en god effekt for huden sår og andre hudsykdommer;
3. med funksjonen til clearing bort varmen og avgifte, clearing fuktig, innsynkning av hevelse og vanndrivende;
4. med funksjonen antibakterielle og oppløsning steiner;
5. den har funksjonen til styrke blod fartøy og fremme blodsirkulasjonen
Programmer
1. brukt i kosmetiske feltet, centella viklerspinner ekstra asiaticoside pulver brukes til å gjøre huden glatt og elastisk;
2. brukt i farmasøytisk feltet, centella viklerspinner ekstra pulver brukes som råvarer med fjerne varme og giftige materialer;
3. brukt i helse næringsmiddelindustrien, centella viklerspinner ekstra asiaticoside pulver som råvarer kan forbedre menneskelig immunitet.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende asiaticoside produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk asiaticoside med rimelig pris fra oss.

Forespørsel