Griffonia Seed Extract

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

5-HTP

Spesifikasjon

98%

Pakke

25kg/trommel

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan er en mellomliggende metabolitten brukes til å produsere serotonin. Serotonin er et svært viktig stoff som hjelper fremme normal hjerne og nerve funksjon. Serotonin er den viktigste nevrotransmitteren som støtter humør, søvn funksjoner og appetitt.
Kjemisk forløper samt ametabolic mellomfag i biosyntesen av nevrotransmittere serotonin og melatonin fra tryptofan 5-HTP 5-Hydroxytryptophan (5-HTP), også kjent som oxitriptan (INN), er en naturlig forekommende aminosyre.
5-HTP er solgt over skranke i Storbritannia, USA og Canada som kosttilskudd som en antidepressant, appetitt suppressant og sovne, og er også markedsført i mange europeiske land til indikasjon på majordepression under handelen navn som Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH og Triptum. Flere dobbelt-blind placebo-kontrollerte kliniske studier har vist at effektiviteten av 5-HTP i behandling av depresjon, men mangel på høykvalitets studier har vært nevnt.

Funksjonen
5-HTP og søvnløshet. Forholdet mellom 5-HTP og søvn (god søvn) er blitt godt etablert. Faktisk, 5 HTP supplement isseen å være bedre enn melatonin å fremme god søvn og lindrer søvnløshet. Det kan øke kvaliteten på søvn withouthangover eller dopet følelser som er vanligvis tilstede med sovepiller og sedativa.
5-HTP og depresjon. Mange mennesker har allerede hatt fordelene med 5-HTP mot depresjon. Det er angivelig så effektiv som anti-beroligende midler i behandling av mild til moderat depresjon.
5-HTP og angst. Lave serotonin nivåer kan føre til unormal angst. HTP er det en god sjanse for serotonin gå tilbake til sin naturlige nivå, så du kan føle normalt igjen.
5-HTP og vekttap. Hvis du ønsker å miste vekt, kan 5-HTP gjøre underverker for deg også. En appetitt for sunn skyldes lave serotonin nivåer. Ta i 5-HTP kan normalisere disse nivåene. Samtidig, kan 5-htp kosttilskudd redusere matinntaket ved å skape en følelse av fylde. Det er også øke utskillelsen av hormon leptin (en appetitt regulator) dermed fører til økt vekttap.
5-HTP og Bipolar lidelse. Kliniske studier har vist anti-beroligende effekten av 5HTP supplement for dem som lider av bipolar II lidelse. 5-HTP kan lindre og redusere for å forbedre den generelle livskvaliteten bipolar lider.
5-HTP og fibromyalgi. En av de store fordelene med 5-HTP er hjelp som det gir for folk med fibromyalgi. Det forbedrer søvn mens på samme tid redusere depresjon, smerte, stivhet og angst - alle er symptomer på denne tilstanden.
5-HTP og hodepine. 5-hydroxytryptophan supplement er også brukt for behandling av kronisk hodepine som spenningen hodepine, juvenile hodepine og migrene. Dette er forhold som kan være relatert til lave serotonin. 5-HTP har muligheten til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av disse betingelsene, med færre bivirkninger sammenlignet med andre kronisk hodepine medisiner.

Programmer
1. som råvarer av legemidler for anti-bakteriell, anti-depressiva, anti svulst og sedasjon, er det mye brukt innen farmasøytisk og helse produkter;
2. som søvnløshet, andre lignende symptomer på psychasthenia og miste vekt produktet råvarer, det er mye brukt i Helseprodukter bransjen;
3. som kosttilskudd økt terapeutisk funksjon, er det mye brukt i felt av kosttilskudd produkter;
4. som produkter av beroligende og anti-bakteriell brukt mye til å legge til skjønnhetsprodukter i kosmetisk industri.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende griffonia frø ekstra produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk griffonia frø pakke med rimelig pris fra oss.

Forespørsel