Inulin

Inulin er en reserve polysakkarid i planter, hovedsakelig fra planter, har blitt funnet i flere 36.000 arter, inkludert blomsterplanter i Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae og andre 11 familier og monocotyledons i Liliaceae. Inulin er en ideell funksjonelle råvarer, samt...

Produktdetaljer

Produktnavn

Inulin

Spesifikasjon

≥99.0%

Pakke

25kg/trommel

Inulinis en reserve polysakkarid i planter, hovedsakelig fra planter, har blitt funnet i flere 36.000 arter, inkludert blomsterplanter i Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae og andre 11 familier og monocotyledons i Liliaceae.
Inulinis en ideell funksjonelle råvarer, og også god råvarene i produksjonen av fructooligosaccharides, høy fruktose sirup, krystallinsk fruktose og andre produkter.
Funksjonen
Forbedret fordøyelsen helse.
fordøyelsen betyr bedre helse gjennom økt absorpsjon av viktige mineraler (kalsium og magnesium), redusert gass og en reduksjon i andquot; bloatyandquot; følelsen skyldes undertrykt vekst av skadelige bakterier i tykktarmen. Disse positiv helse påvirker er grunn av det faktum at inulin er prebiotiske som fungerer for å stimulere normal, gunstige bakterier i tykktarmen. Inulin kan betraktes som mat for de gode bakteriene i tarmen din som gjør det sunt. Studier har vist Inulin å være en effektiv prebiotiske og bifodenic på et daglig inntak på 5 gram per dag. I en studie utført ved Johns Hopkins, ble 113 spedbarn matet en Spedbarnsmelk frokostblanding supplert med inulin eller placebo i 6 måneder. Barn forbruker korn med inulin viste redusert forekomst av feber, mindre antibiotika bruk, færre legebesøk, mindre oppkast og færre barnehage fravær. Som en prebiotic fiber er inulin mat for Probiotika. Dette fører probiotiske Bifidobacteria å øke. Som de vokser, skiller de syrer. Denne endringen i pH i tykktarmen kan undertrykke veksten av skadelige bakterier som E. Coli, Salmonella og.
Bedre beinhelse.
Inulin bidrar til økt bentetthet ved å styrke kalsium absorpsjonen. Studier har vist at inulin øker kalsium absorpsjonen av så mye som 20 prosent. En nylig publisert studie i American Journal of Clinical Nutrition viser at inulin økte kalsium oppbevaring eller Ben tetthet i ungdom med 15 prosent. Denne økningen i kalsium absorpsjon og Ben tetthet resulterte etter supplere dietten med 8 gram Inulin per dag. I tillegg har andre studier vist en positiv effekt på kalsium absorptioninulin i tenåringer og postmenopausale kvinner.
Effektive verktøy for vekttap og vektkontroll.
Det er godt kjent og dokumentert at fiber, som inulin, bidrar til å opprettholde en følelse av fylde i lengre perioder etter spising. Å være en fiber, inulin, et karbohydrat, er en svært lav glycemic indeks mat, som betyr at det har minimal effekt på blod sukker nivåer. Videre er inulin ofte lagt til matvarer å forsterke smaken og friskhet av produkter – enkelt, gjør maten smaker bedre! Din søt tann er oppfylt og du har en følelse av fylde som hjelper du forbruker riktig nivå av kalorier for vektkontroll eller vekt-tap programmet.
Bistår i å håndtere Diabetes.
Inulin som en ufordøyd fiber påvirker ikke blodsukkernivået, heller vil dette påvirke insulin nivåer. Den har en null glykemisk indeks. Inulin i matvarer gir både bulk og sødme uten forårsaker en økning i blodsukkeret etter måltider. Det er passende for diabetikere.
Forbedret Motality.
Enkelt Inulin, som et kosttilskudd fiber, forbedrer regulariteten og reduserer forstoppelse. Studier har også vist både økt frekvens og størrelse av avfall etter inntak av inulin.
Programmer
-Spedbarn andamp; barn funksjonell mat
-Ost
-Meieri
-Sport drikke
-Funksjonell drikke

Produktnavn

Inulin

Utseende

Hvitt pulver

Analysen

98%

CAS nr.

9005-80-5

MF

C228H382O191

EINECS

232-684-3

Molekylvekt

6179.35808000012

Testmetode

HPLC

Lagring

Lagre tørt og steder, holde fra sterkt lys.

Holdbarhet

2 år når riktig lagret.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende inulin produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk inulin med rimelig pris fra oss.

Forespørsel