Melatonin

Melatonin
Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Melatonin

Spesifikasjon

98%

Pakke

25kg/trommel

Melatonin er et hormon som er laget av pinealkjertelen, en liten kjertel i hjernen. Melatonin hjelper styre søvne og våkner sykluser. Svært små mengder det finnes i mat som kjøtt, korn, frukt og grønnsaker. Kroppen har sine egne interne klokke som styrer den naturlige syklusen av hvilemodus og våkne timer. Delvis kontrollerer kroppen ur hvor mye melatonin kroppen din gjør.
Normalt, begynne melatonin nivåer å stige i middels til sent på kvelden, fortsatt være høy i mesteparten av natten, og deretter slippe i de tidlige morgentimene. Lys påvirker hvor mye melatonin kroppen produserer. I løpet av kortere dager på vinteren, kan kroppen produsere melatonin enten tidligere eller senere på dagen enn vanlig. Denne endringen kan føre til symptomer på seasonal affective disorder (SAD), eller vinterdepresjon.
Naturlig melatonin nivåer slippe sakte med alderen. Noen eldre voksne gjøre svært små mengder eller ingen i det hele tatt. Kan brukes til å behandle jetlag eller søvnproblemer (insomnia). Melatonin er en potent antioksidant som beskytter mot frie radikaler og bidrar til å støtte glutation aktivitet i nevrale vevet

Funksjonen
1. melatonin kan effektivt forbedre søvnkvalitet
2. melatonin kan forbedre funksjonell status for hele kroppen
3. melatonin kan forbedre menneskelig immunitet, forebygge depresjon, Alzheimerand #39; s syndrom, grå stær, for behandling av grønn stær også hatt en markant effekt.
4. melatonin kan øke bodyand #39; s immunsystemet, ekstra kreft, forbedre fysisk trening.
5. melatonin har sterk antioksidant effekter

Programmer
Melatonin er også kjent som MEL. Melatonin produseres naturlig i kroppen som svar på oppfatningen av lys, Melatonin er brukt til å lette søvnløshet, bekjempe jetlag, beskytte celler fra frie radikaler skader, øke immunforsvaret, forebygge kreft og forlenge livet.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende melatonin produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk melatonin med rimelig pris fra oss.

Forespørsel