Milk Thistle Extract

I milk thistle er en thistleof slekten Silybum Adans., en plante av daisy familien (Asteraceae). Milk thistle har vist seg å beskytte og forynge leveren på tre måter: Milk thistle er en kraftig antioksidant, det hjelper beskytte leveren, og kan avbryte enterohepatisk...

Produktdetaljer

I milk thistle er en thistleof slekten Silybum Adans., en plante av daisy familien (Asteraceae). Milk thistle har vist seg å beskytte og forynge leveren på tre måter: Milk thistle er en kraftig antioksidant, det hjelper beskytte leveren, og kan avbryte enterohepatisk resirkulering av giftstoffer. Melk thistleand #39; s silymarin komplekse skaper en andquot; shieldandquot; Det kan beskytte mot mange lever-skade stoffer og kan også hjelpe kroppen til å regenerere leveren.

Hva er Silybum Marianum?
Silybum marianum er en thistle av slekten Silybum Adans., en plante av daisy familien (Asteraceae). De er innfødt til Middelhavet regionene i Europa, Nord-Afrika og Midtøsten. Navnet andquot; melk thistleandquot; stammer fra to funksjoner av bladene; de er stor med sprut i hvitt, og de inneholder en melaktig sap. Av alle det herbal komplettere finner du for salg på nettstedet vårt, kan milk thistle extract være den mest spennende.
Silybum marianum ekstrakt er Hentet fra frø av silybum marianum som medisinsk asteraceae anlegget. Det er gult pulver eller krystall pulver og smaker bittert. Silybum marianum ekstrakt er mye brukt i medisiner, Helseprodukter, kosmetikk og mat.
Silybum marianum ekstrakt kan beskytte leveren fra giftige stoffer invasjon, spesielt etanol og miljøgifter (plantevernmidler, tungmetaller, etc.) inntrenging. Silybum marianum ekstrakt er en sterk antioksidant og beskytte leveren mot av frie radikaler. Effekten er mye mer sterkere enn at av Vitamin E. Silybum marianum pakke kan fremme syntese av protein, akselerere etableringen av nye leverceller, eller skadet leverceller selv reparert. Så er det kalt andquot, naturlig leveren beskyttelse drugandquot;.


Produktnavn

Milk Thistle extract

Del av anlegget brukes

Frø

Spesifikasjon

Silymarin 80% UV
Silymarin 40% HPLC

Ekstra løsemiddel

Vann/etanol/aceton

Pakke

25kg/trommel

Funksjon:

1. milk thistle er en kraftig antioksidant.
2. milk thistle beskytter leveren ved å avbryte enterohepatisk resirkulering av giftstoffer. Silymarin i melk thistle setter opp en beskyttende andquot; shieldandquot; som kan beskytte mot mange lever-skade stoffer.
3. milk thistle kan hjelpe leveren regenerere. Visste du at leveren er det bare indre orgelet kan gjenfødelse? Melk thistleand #39; s silymarin komplekse kan faktisk hjelpe leveren til å syntetisere nye proteiner.

Innføring av Silibinin
Silibinin (INN), også kjent som silybin, er den viktigste aktive bestanddel av silymarin, en standardisert ekstrakt i milk Thistle frø inneholder blanding av flavonolignans bestående av blant annet silibinin, isosilibinin, silicristin og silidianin. Silibinin selv er blanding av to diastereomers, silybin A og silybin B i ca ekvimolare forhold. Både in vitro og dyr forskning tyder på at silibinin har hepatoprotective (antihepatotoxic) egenskaper som beskytter leverceller mot giftstoffer. Silibinin har også vist i vitro anti-kreft effekter mot menneskelig prostata adenocarcinoma celler, østrogen-avhengige og -uavhengig human bryst karsinom celler, menneskelige ectocervical karsinom celler, menneskelige tykktarmskreft celler og både små og nonsmall menneskelig lunge karsinom celler.
Kjemisk endret silibinin, silibinin dihydrogen disuccinate disodium (handel navnet Legalon SIL) en injeksjonsvæske, testes som en behandling av alvorlig intoxications med hepatotoxic stoffer, som død cap (fluesopp) forgiftning. Det finnes også kliniske bevis for bruk av silibinin som en støttende element i alkoholiker og barn klasse og #39; Og #39; Leveren skrumplever.

Vann løselig Silymarin detaljer

Milk thistle extract silymarin har andre vanlige navn inkluderer cardus marianus, melk tistel, velsignet melk tistel, Marian Thistle, Mary Thistle, Saint Maryand #39; s Thistle, Middelhavet melk tistel, spraglete thistle andScotch thistle. Denne arten er en årlig orbiannual anlegg av familien Asteraceae. Denne ganske typisk thistle har røde topurple blomster og skinnende lysegrønne blader med hvit årer. Opprinnelig anative Sør-Europa gjennom Asia, er det nå funnet over hele verden. De medisinske delene av anlegget er theripe frø.
Vann løselig Silymarin programmer
Silymarin har også vært kjent som mat. Rundt 1500 themilk thistle ble ganske populær og nesten alle deler av den ble spist. Theroots kan spises rå eller kokt og smurte eller par-kokt og stekt. Theyoung skyter våren kan kutte ned til roten og kokt og smurte. Thespiny støttebladene på blomsten hodet ble spist i fortiden som verden artisjokk, og stammer (etter peeling) kan være gjennombløte natten for å fjerne bitterhet andthen stuet. Bladene kan trimmet av prickles og kokt og lage en goodspinach erstatte eller de kan også legges rå til salater.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende milk thistle extract produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du kjøper i bulk milk thistle extract med rimelig pris fra oss.

Forespørsel