Gresskar frø Protein

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Moringa protein

Spesifikasjon

100% organisk

Pakke

25 kg/50 kg PP BAG

Moringa blad øker energi på en naturlig måte, og er en bemerkelsesverdig kilde til næring. Forfremmelsen energi skjer ikke på grunn av sukker, så det er varer lenge. Enkeltpersoner inntak det si at deres ulcers blir helbredet, svulster begrenset, det er reduksjon av leddgikt smerter og betennelser, kontrollert blodtrykk, hudproblemer gjenopprettes, og til slutt de har sterkere forsvar mot sykdommer.

En annen egenskap av moringa bladet er beroligende, fordi det kan redusere blodtrykk og fremmer god søvn. Det kan også rense vann siden den har en detoxifying effekt. En coagulant agent, moringa kan også knytte seg til farlige bakterier og andre materialer, en prosess som er mente for å skje i kroppen også. Happy resultatet er mer vedvarende energi uten noen over-aktivitet, balansert hormon og kjertel-systemet, kontrollert blodtrykk og en uthvilt nervesystemet.
Treet moringa er hovedsakelig dyrket i halvtørre, tropiske og subtropiske områder. Mens den beste typen jord for dette treet er tørr og sandstrender, tåler også dårlig jordsmonn som man finner i kystnære områder. Treet er innfødt til Himalaya foten i nordvestlige India. Moringa er mye dyrket i områder som Afrika, sentral og Sør-Amerika, Sri Lanka, India, Mexico, Malaysia og Filippinene. Det antas å være en av de mest nyttige trærne i verden. Bladene er svært næringsrik, å være en betydelig kilde til beta-karoten, Vitamin C, protein, jern og kalium.

Funksjonen

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende gresskar frø protein produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk gresskar frø protein med rimelig pris fra oss.

Forespørsel