Soyaprotein

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Soyaprotein

Spesifikasjon

Protein≥90%

Pakke

20kgs/bag

Soyaprotein er et protein som anlegget. Aminosyren sammensetningen av soyabønner protein og melkeprotein tett, dessuten metionin litt lav, andre essensielle aminosyrer var rikelig, er en komplett protein plante, i ernæringsmessig verdi, kan sammenlignes med animalsk protein, gene strukturen er mest nær menneskelige aminosyrer, så er de med vegetabilsk protein.
Soya protein produkter har pulverisert soya protein productsand organisert soybean produkter to.
1, pulverisert soya protein produkter: soyabønner som råmateriale avfetting, fjerning eller delvis fjerning av karbohydrater og bli rik i soya protein produkter, avhengig av proteininnholdet er delt inn i tre typer:
(1) soyabønner protein pulver, proteininnhold 50 ~ 65% (tørr basis);
(2) soyabønner proteinkonsentrat så i soyabønner proteinkonsentrat ble utarbeidet av fysisk endring emulsjon gel produkter og andre funksjoner kalt funksjonelle soya proteinkonsentrat, proteininnhold av 90% (tørr basis).
(3) soyabønner protein isolere proteininnholdet i mer enn 90% (tørr basis) ovenfor.
2, organiseringen av soyaprotein: pulverisert soya protein produkter som råstoff ved ekstrudering matlaging prosessen med lignende til kjøttet av organiseringen av produktet, avhengig av protein innhold er delt inn i to typer:
(1) teksturerte soya protein pulver, proteininnhold 50 ~ 65% (tørr basis)
(2) teksturerte soya proteinkonsentrat, proteininnhold av ca 70% (tørr basis).
Funksjonen
(1) vanligvis brukes i kjøttprodukter: først på grunn av emulgering, vann holde kapasitet; men kan redusere produksjonskostnadene, påvirker ikke den ernæringsmessige verdien av base.
(2) aminosyren innhold soyabønner protein er høy, legge til ulike matvarer kan forbedre egg kvaliteten.
(3) lipoxygenase på soyaprotein spiller en rolle i mel bleking
(4) redusere sukker inneholder soyaprotein i bakes produkter kan forbedre fargen, legge til smaken.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende soya protein produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk soyaprotein med rimelig pris fra oss.

Forespørsel