Ert Protein isolere

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Ert protein

Spesifikasjon

Protein≥80%

Pakke

20kgs/bag


Ert protein isolere er laget av høykvalitets ikke GMO erter eksportert fra Canada og USA. Arbeidsprosedyrer inkluderer skille, homogenisere, sterilisering og spray tørking. Det er gule og duftende med sterk ert smak og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uten kolesterol. Det har god gelatinization og water-solubility inkludert dispersibility, stabilitet og oppløsning. Ert Protein er laget av høykvalitets ikke-GMO erter.
Arbeidsprosedyrer inkluderer skille, homogenisere, sterilisering og spray tørking.
Det er gule og duftende med sterk ert smak og har over 80% protein og 18 aminosyrer andamp; vitaminer uten kolesterol.

Funksjonen
1). Ert protein har veldig høy vann-holding og olje absorpsjonen egenskaper samt god gel danner eiendom, som kan brukes i hams og andre kjøttprodukter som tilsetningsstoff utmerket.
2). Ert protein har en viss grad av foamability og skum stabilitet, som kan delvis erstatte egg legges til nybakte kaker.
3). Ert protein har utmerket emulsifiability og emulsjonstabilitet, som kan brukes som emulgatorer for ulike typer matvarer; Ert protein kan raskt emulsify fett, for å forberede pølser med gode emulsifiability. Pølser gjort på denne måten er deilig med høy ernæringsmessige verdier.
4). Hvis lagt inn kjeks, kan ert protein forbedre smaken og styrke proteiner; i tillegg kan det bli utviklet til helsekost har forskjellige funksjoner.
5). Ert protein kan også brukes i mel produkter. For eksempel legge til ert peptid inn mel kan forbedre næringsverdi, intensitet og gluten styrke nudler og dermed forbedre utseendet og smaken av mel mat.
6). Erter brennevin. Teknologiske problemet at erter som inneholder en stor mengde proteiner (20%) og fett ikke kan være gjæret for å gjøre brennevin er lykkes taklet ved hjelp av bioteknologi. Denne typen brennevin er rik på ert protein, som ikke kan bare være absorberes av kroppen, men også forbedrer immun funksjon, demonstrere sin aktiv rolle i hemme oksidasjon, scavenging frie radikalene, senke blodtrykk, blod fett og kolesterol og motstå kreft, tretthet og aldring.
7). Når den brukes i kosmetikk, ert protein kan hemme elastase, beskytte elastin, forbedre hudens elastisitet, øke huden tetthet og stimulere syntesen av kollagen og elastin glycosaminoglycan (chondroitin sulfate).

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av ledende ert protein isolere produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk ert protein isolat med rimelig pris fra oss.

Forespørsel