Gresskar frø Protein

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Gresskar frø protein

Spesifikasjon

Mangostin 98%

Pakke

25kg eller 50kg pp vevde poser

Gresskar frø har mange helsemessige fordeler, som en bestemt nærings-tett mat, noen som inkluderer en god kilde til protein, phytosterols, fiber, jern, kobber, magnesium, mangan, kalsium, kalium, sink, fosfor, selen, folat, niacin, og andre vitaminer og aminosyrer som tryptofan, arginine og Glutaminsyre. Ett gram gresskar frø protein inneholder så mye tryptofan som et fullt glass melk. Frøene er sagt å senke kolesterolet. Frøene inneholder linolenic acid, et næringsstoff antas for å forhindre kalsifisering av blodårer. Spise en grunnen blanding av frø - eller bare snacking på en liten håndfull frø en eller to ganger kan om dagen - roe irritert og overaktiv blæren sporadisk tilknyttet Sengevæting.

Gresskar frø har blitt brukt i århundrer i Øst-Europa, India og Nord-Amerika.
Forskere begynte å studere frø når det holdt dukker som en ingrediens i mange folkemedisin oppskrifter.
Gresskar frø Protein pulver er allerede blir regnet som en av de beste blant økologisk mat.
Med over 63% premie vegetarisk protein av vekt, PPP tilbyr helse-tenkende forbrukere erstatningsprodukt protein som er lette å fordøye og så naturlig konsentrert at 1,5 kuler (15 gram) tilbyr 10 gram komplett protein.

Funksjonen
1. gresskar frø protein kan bidra til å hindre prostata sykdommen.
2. gresskar frø protein har funksjonen for behandling av kikhoste og barn med sorethroat.
3. gresskar er også en naturlig kilde til magnesium, fosfor, selen, sink, vitamin A og vitamin C.
4. gresskar frø protein er også en avføringsmidler, som kan bidra til fuktighet til huden, er faktisk en god skjønnhet mat for kvinner.
5. gresskar frø brukes medicinally å forbedre tarm funksjon ved å kvitte tarmkanalen parasitter og ormer.
6. pumpkin seed ekstrakt har mye syre, denne syren kan slappe av resten angina, og har en funksjon til lav høyt blod væsken.

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende gresskar frø protein produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk gresskar frø protein med rimelig pris fra oss.

Forespørsel