Hamp Protein

Chat nå
Produktdetaljer

Produktnavn

Hamp protein

Spesifikasjon

100% ren protein pulver hamp powde


55%-60%

Pakke

1kg/alu.foil bag, 25kg/trommel eller kartong

Hamp protein, laget av hamp frø, er et høyt fiber protein supplement som kan brukes til å forbedre total proteininntak for veganere og ikke-veganere alike. Hamp kan betraktes som en overlegen proteinkilde på grunn av sin over gjennomsnittet Fordøyelsesforsøk, som også gjør det ideelt for idrettsutøvere. Ytterligere fordeler av hamp protein inkluderer potensielle immun styrke og anti-tretthet egenskaper, samt nyre-beskyttende effekter

Hamp er en bemerkelsesverdig ulike avling som kan dyrkes for både mat og eksempel. Hamp frø, som brukes til å produsere Hamp protein, består av ca 45 prosent olje, 35 prosent protein og 10 prosent karbohydrater. Hamp frø har mange ernæringsmessige fordeler, landbruk og Agri-mat Canada. I tillegg til sine helsemessige fordeler, hamp er svært miljøvennlig, som det kan dyrkes uten bruk av soppmidler, plantevernmidler og plantevernmidler og det absorberer effektivt karbondioksid.

Funksjonen
1. fremme normale beinhelse, økt og vedvarende energi, rask utvinning fra sykdom eller skade,
2. effektive skåner en rekke plager inkludert angst, smerte, betennelser, irritabilitet, muskel spasms, kvalme, PMS, og mer.
3. tap vekt, øker metabolske, senket kolesterol og blodtrykk samt naturlige blodsukkerkontroll.
4. forbedring i immunforsvar, hjerte sirkulasjon og reducedinflammation
5. reduksjon av mange degenerative sykdommer gjennom forebyggende tiltak

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende Hamp protein produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, velkommen Vi hjertelig du å kjøpe bulk Hamp protein med rimelig pris fra oss.

Forespørsel