Vitamin B3 (Niacin)

Chat nå
Produktdetaljer

Spesifikasjoner

CAS-nr.: 59-67-6
Andre navn: Niacin
MF: C6H5NO2
EINECS nr.: 200-441-0
Opphavsland: Shaanxi, Kina (fastlandet)
Type: Vitaminer, aminosyrer og koenzymer
Grade Standard: Food Grade, medisin klasse
Navn: Lyphar
Modellnummeret: LF-Vitamin B3
Renhet: 99%
Navn: Vitamin B3
Størrelse: 100% Pass 80 Mesh
Utseende: hvitt pulver
Masterpack: 1kg
Spesifikasjon: 99%
Tetthet: 1.473
Smeltepunkt: 234-238° C
Vann løselighet: 1-5 g/100 mL ved 17° C

Emballasje detaljer:
1kg med dobbel plastpose inne, folie bag utenfor
25kg fiber trommel
Funksjon:
1. vitamin B3 har en sterk rolle i omkringliggende blodkar å utvide, til behandling av hodepine, migrene, tinnitus, vertigo indre øret lidelser.
2. vitamin B3 er vitamin narkotika for anti-pellagra. Det kan også brukes til å utvide blod narkotika og mye brukt som mat og tilsetningsstoffer til fôr. Som farmasøytiske mellomprodukter brukes den for produksjon av isoniazid, nikotinamid, Nicole brems og Hexanicit etc...
3. vitamin B3 er tilstede i et lite antall relativt stabilt mat vitaminer, selv etter matlaging og lagring ikke vil være et stort tap og påvirke effektiviteten.
4. vitamin B3 kan fremme fordøyelsen helse, redusere gastrointestinale lidelser; gjør huden mer sunt; forebygging og reduksjon av alvorlig migrene; fremme blodsirkulasjonen, blodtrykk; lindre diaré.
5. vitamin B3 brukes for forebygging og behandling av sykdommer som pellagra niacin mangel. Det er også brukt som en vasodilator, behandling av hyperlipidemi. Den brukes i behandlingen av vaskulær migrene, hodepine, cerebral arteriell trombose, lunge embolism, indre øret svimmelhet, frostbite, sentral retinal choroidal gå langt.

Søknad:
Niacin er dissolvable i Kok vann eller koke etanol, litt dissolvable i vann, knapt løselig i etanol, fritt løselig i karbonat løsning eller vandig lut.
Niacin tilhører den Vitamin B, deltar i stoffskiftet i kroppen, kan brukes å forhindre pellagra eller andre niacin avhopp sykdommen og å senke kolesterol og triglyserider i blodet.
Det brukes også til å redusere risikoen for hjerteinfarkt i mennesker med høyt kolesterol som allerede har hatt hjerteinfarkt. Niacin brukes til å behandle koronarsykdom (aterosklerose).
Den kan brukes i medisin, feedstuff-feltet.

Fordel
1. unngå hudlidelse og fordøyelsessystemet kanalen sykdom.
2. akselerere animaland #39; s vekst, øke hastigheten egg og Luke, holde fine fjær.
3. kurere betennelse andamp; sår av mucosa.
4. unngå kort andamp; tykk sykdom av bein av fugl.

systemer

Standarder

Utseende

Fargeløs, tyktflytende og klar væske

Identifikasjon

Positiv reaksjon

Analysen

98.0%~102.0%

Vann

Ikke mer enn 1,0%

Spesifikk optisk rotasjon

+29.0° ~+31.5°

Grense for aminopropanol

Ikke mer enn 1,0%

Rester på tenningen

Ikke mer enn 0,1%

Refraktiv index(20℃)

1.495~1.502

Vi tar stolthet i å introdusere oss som en av de ledende vitamin b3 (niacin) produsenter og leverandører i Kina til deg. Assistert av avansert utstyr og teknologi, Vi hjertelig velkommen du å kjøpe bulk vitamin b3 (niacin) med rimelig pris fra oss.

Forespørsel